ANA DE ARMAS

Lijepa Kubanka spojila najpoželjnije ljetne komade u ležeran stajling

19.06.2020 u 10:07

Bionic
Reading

Prelijepa Ana De Armas, atraktivna glumica rođena na Kubi koja je osvojila srce Bena Afflecka, ima nepretenciozan, ali nepogrješiv osjećaj za stil

Lijepu brinetu koja je slavnog glumca upoznala na snimanju filma 'Dark Waters', fotografi prate u stopu gdje god da se pojavi, pa im nije mogla promaknuti niti u šetnji u LA-ju gdje živi već godinama.

  • +5
Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kubanska glumica koja plijeni poglede svojom prirodnom ljepotom, ali i stilom za čistu peticu, izgledala je bez greške u savršenom ljetnom stajlingu koji vrijedi kopirati.

Svi znamo kako su i ove sezone najpoželjniji modni komad koji možemo nositi od jutra do mraka, lepršave ljetne haljine, a Ana je, sudeći po svemu, pronašla svoj omiljeni model koji nosi u mnogim prigodama.

Nova Bondova djevojka, koja se proslavila ulogama u filmu 'Psi rata', za šetnju s psićem odabrala je jednostavnu, a istovremenu vrlo efektnu haljinu midaksi dužine s kariranim printom skandinavskog brenda Ganni, koju je uskladila s ravnim natikačama.

Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Crno-bijelua kockasta haljina s potpisom danskog brenda Ganni omiljeni je modni komad za kojim već neko vrijeme luduju brojne trendestericama kako strane tako i domaće, poput npr. Jelene Rozge, Ive Šarić, Olje Vori...

Ovaj su danski brend 2009. pokrenuli supružnici Nicolaj Reffstrup i Ditte Reffstrupn, a cijena crno-bijele haljine je oko 2000 kuna.

Ovaj mladenački look, tridesetogodišnja ljepotica začinila je sa sunčanim naočalima i traper jaknom te mini tobicom s potpisom Saint Laurenta.