ŠKAKLJIV ODABIR

Lijepa kraljica plijenila je glamurom u haljini koja nije za svakoga

05.02.2020 u 22:08

Bionic
Reading

Kralj Filip VI. i kraljica Letizia od Španjolske primili su u svojoj palači u Madridu strane veleposlanike. Za svečani prijem lijepa kraljica je uložila poseban trud u odabir stajlinga, plijenivši pažnju u glamuroznoj haljini u kojoj smo je već imali prilike vidjeti

U Palači Real de Madrid u srijedu su se okupili brojni uglednici i diplomate koje su španjolski kralj i kraljica ugostili na svečanom prijemu. Kralj Filip VI. pred gostima je održao govor i poželio im dobrodošlicu u njegov dom, odjeven u svečano odijelo u kombinaciji crne i sive boje.

No, prava zvijezda večeri bila je njegova supruga. 47-godišnja kraljica Letizia, bivša novinarka koja se za Filipa udala 2004. godine te mu rodila dvije kćeri, 14-godišnju Leonor i 12-godišnju Sofiju, plijenila je pažnju u vrlo elegantnoj tamnoplavoj haljini od baršuna s potpisom njezina omiljenog brenda Varela.

  • +9
Kraljica Letizia od Španjolske Izvor: Profimedia / Autor: PPE / Sipa Press / Profimedia

Kreacije španjolskog dizajnera Felipea Varele često smo dosad imali prilike vidjeti na kraljici Letiziji, no za razliku od mnogih kraljevskih dama, Letizia često reciklira svoje stajlinge, što je za svaku pohvalu. Istu haljinu nosila je na novogodišnjoj vojnoj paradi u siječnju 2018.

Iako lijepoj kraljici pristaje kao salivena, ova haljina predstavlja vrlo škakljiv odabir i nije za svakoga. Iako ga najčešće opisuju kao glamurozan, baršun često zna djelovati jeftino, stoga valja biti oprezan prilikom odabira odjeće od ovog materijala.

Također, baršun vizualno proširuje figuru, a ova je haljina sama po sebi vrlo uska, što je dodatan razlog da ovu i slične haljine zaobiđete u širokom luku.

Cjelokupan stajling Letizia je upotpunila štiklama i decentnim naušnicama, a pun pogodak je i frizura - opuštena punđa koja je lijepu kraljicu dodatno pomladila.