ZAVODLJIVO IZDANJE

Lijepa Kosovarka u haljini koja zbilja nije za svakoga

12.02.2019 u 18:10

Bionic
Reading

Dua Lipa, britanska pop zvijezda rođena na Kosovu, slavila je na 61. dodjeli glazbenih nagrada Grammy na kojoj je nagrađena kao najbolja nova glazbenica i za najbolji plesni album

Autorica hvaljenog albuma 'Electricity', osim svojim glazbenim talentom, redovito privlači pozornost pomaknutim osjećajem za modu.

  • +6
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dua uspijeva isfurati seksi kombinacije u kojima nikad ne izgleda vulgarno, pa je bila među najbolje odjevenim uzvanicama na dodjeli nagrada Grammy u Staples Centru u LA-ju.

Nakon što je očarala u haljini od svijetloplavog satena lijepa glazbenica pojavila se u impresivnoj kreaciji Donatelle Versace iz pre-fall kolekcije za ovu godinu.

  • +2
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U smjeloj haljini u kombinaciji crne i bijele 23-godišnja Dua Lipa ostavila je sve bez daha.

Tamnokosoj ljepotici odvažna kreacija pristajala je kao salivena, a zanimljivi zlatni detalji u obliku 'ziherica' naglasili su originalnost ove haljine koja zbilja nije za svakoga.

Moderna, ravno ošišana bob frizura i odličan make up zaokružili su ovaj glamurozni look lijepe glazbenice.

Modni znalci odmah su se prisjetili i kako je sličnu kreaciju s potpisom iste modne kuće davne 1994. nosila zavodljiva Liz Hurley na premijeri legendarnog filma 'Četiri vjenčanja i sprovod', u kojem je glumio njezin tadašnji dečko Hugh Grant.

Odvažna crna haljina ukrašena sigurnosnicama bila je savršen odabir za prelijepu Britanku te je na neki način ušla u modnu legendu.