BEE SHAFFER

Lijepa kći najmoćnije žene modnog svijeta mami uzdahe

23.02.2015 u 20:54

Bionic
Reading

Slavna urednica Voguea Anna Wintour na ovogodišnjoj dodjeli Oscara zadivila je u jednostavnoj haljini nježne ružičaste boje, a društvo joj je pravila lijepa kći Bee Shaffer

Bee je bila vrlo zapažena u haljini cvjetnog uzorka, a mnogi su komentirali kako je osjećaj za dobar stil naslijedila od mame koja je na čelu najprestižnijeg modnog magazina na svijetu. Lijepa Bee ovu upečatljivu haljinu zaokružila je klasičnim make-upom, crnim eyelinerom i ružem boje mesa. Shaffer, koja se bavi TV produkcijom, u ranijem je intervjuu kazala da njezina majka nije onakva kakvom je mnogi vide.

'Ona je jedna od najvelikodušnijih osoba koje poznam. Voli da se sve obavi na vrijeme. Ali ona je šefica. Morate pokrenuti ljude da rade', rekla je Bee.

I u 65. godini Anna se može pohvaliti besprijekornom linijom, a ostala je vjerna svom prepoznatljivom modnom izrazu, s neizbježnim krznom i legendarnim strogim bobom sa šiškama. Haljinu Oscara de la Rente ukrasila je jednostavnom ogrlicom.

Modna urednica i njezina 27-godišnja kći odlično raspoložene pozirale su na crvenom tepihu dodjele prestižnih filmskih nagrada, a ona je uvijek u znaku mode.

Svojim su kreacijama ove godine zablistale Jessica Chastain, Jennifer Aniston, Margot Robbie, Emma Stone, Naomi Watts i dr.