NA REVIJI DIORA

Lijepa kći Monice Bellucci ukrala pozornost u stajlingu retro šarma

28.09.2023 u 12:42

  • +3

Deva Cassel

Izvor: Profimedia / Autor: JM HAEDRICH / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Sa samo 19 godina, Deva Cassel jedna je od poznatih ličnosti o kojoj se najviše govori na svakom Tjednu mode

Nakon što je u ulozi modela ponovno ukrala pozornost na milanskoj reviji dvojca Dolce & Gabbana, kćeri talijanske dive Monice Bellucci i francuskog glumca Vincenta Cassela isto je pošlo za rukom i u prvim redovima Diorove revije u Parizu.

Uz bok zvjezdanim uzvanicama, plijenila je poglede u crnom stajlingu stvorenom od suknje zgužvanog efekta i crnog topića kojeg su otkrili otkopčani gumbi na dlakavom primjerku kardigana.

Sandale s platformom činile su njezin odabir obuće, a vamp izgled dodatno je istaknut crvenim ružem i sunčanim naočalama mačkastog okvira.

U ulozi modela, mlađahna nasljednica Monice Bellucci debitirala je 2019. godine, postavši zaštitno lice Dolce & Gabbanina parfema Dolce Shine. Krenuvši majčinim stopama, ubrzo je postala jedno od zvjezdanih lica talijanskog brenda za koji redovito zablista na modnoj pisti prilikom predstavljanja njihovih novih kolekcija.

U veljači za talijanski dvojac prošetala je modnom pistom u prozirnoj haljini od čipke, a na nedavnoj reviji u Milanu nosila je malu crnu haljinu sa izrezom na leđima i neodoljivom duhu 60-ih.