MLADA TRENDSETERICA

Lijepa Hailey Bieber otkrila koje je modno razdoblje najviše inspirira

28.09.2020 u 09:15

Bionic
Reading

Hailey Bieber, zgodna 23-godišnjakinja iz slavne glumačke obitelji Baldwin, jedna je od najutjecajnijih modnih ikona čiji stil obožavaju mnoge mlade djevojke

Manekenska zvijezda se u intervjuu za njemački InStyle raspričala o svom modnom stilu.

Više nego očito, Hailey najviše voli stil 90-ih jer je velika ljubiteljica oversized džempera, chunky gležnjača, udobnih traperica visokog struka, crop topova...

'Najviše volim stil 90-ih. Ne mogu prestati gledati fotografije iz tog perioda. Stil tog doba me jako inspirira, ali i stil cura poput Rosie Huntington-Whiteley i Rihanne koju pratim otkad sam bila tinejdžerica', rekla je supruga pop zvijezde Justina Biebera.

Kad danas pogleda svoje fotografije iz prošlosti, ne može vjerovati što je nosila, kaže.

  • +2
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Prošla sam faze u kojima sam nosila stvari koje su zapravo bile smiješne i super ružne. Ponekad si pomislim: 'Što sam tad mislila?' Mladim djevojkama koje traže svoj stil bih poručila da je u redu eksperimentirati i nositi pogrešnu odjeću. I tako nešto učimo i shvaćamo što nije za nas, a što je', rekla je Hailey.

Moda je njezin život pa su joj vremenom tijekom globalne pandemije zbog koronavirusa kad je cijeli svijet bio izolaciji na kraju i dojadile trenirke iz kojih se tada ije skidala.

  • +7
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: BG004/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Volim modu i volim odjeću. Bilo je dana kad mi je jednostavno jako nedostajalo da složim neki cool outfit. Tako da sam to i napravila i dotjerala za ručak kod kuće', smije se Hailey.

U globalnoj pandemiji, Bieber je postala revnija oko tjelovježbe. 'Počela sam vježbati s utezima i to mi je transformiralo tijelo. Nisam prije nikad vježbala s utezima i oduševljena sam rezultatom' rekla je.