MODNA KAMELEONKA

Lijepa glumica u istom danu zablistala u pet senzacionalnih stajlinga

11.09.2018 u 10:30

Bionic
Reading

Glumica Blake Lively imala je naporan radni dan u New Yorku. Slavna tračerica je u Veliku Jabuku prvenstveno stigla kako bi promovirala novi film 'A Simple Favor', ali i zbog tjedna mode koji ondje još uvijek traje, a usput su ju čekala raznorazna zakazana snimanja i intervjui. Na svakom od događanja plavokosa glumica pojavila se u drugačijem stajlingu, točnije u njih pet, i još jednom oduševila svojim istančanim modnim ukusom

Na premijeru filma 'A Simple Favor' zvijezda serije 'Tračerica' Blake Lively stigla je u elegantnom crnom odijelu s potpisom modne kuće Givenchy, ispod kojeg je nosila svjetlucavu, prozirnu dolčevitu, a cjelokupan stajling upotpunila je čipkastim čarapama i šljokičastim štiklama Christiana Louboutina.

31-godišnja glumica je istog dana gostovala u emisiji 'Good Morning America', a na snimanje emisije stigla je u efektnom crnom odijelu s cvjetnim uzorkom, s potpisom modne kuće Gucci, dok je stajling podignula ljubičastim komadima koji se slažu s printom na odijelu - predimenzioniranom mašnom koja se veže na vratu i dugačkim kaputom s potpisom modne kuće Bottega Veneta te sivim gležnjačama na petu s potpisom Stuarta Weitzmana.

  • +44
Blake Lively - pet stajlinga u istom danu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna glumica očigledno ima fetiš na dizajnerska odijela, jer istog je dana viđena u statement narančastom odijelu s dvostrukim kopčanjem, koje potpisuje modna kuća Bottega Veneta, u kombinaciji s mokasinkama Christiana Louboutina, dok je dan ranije na reviji dizajnera i prijatelja Ralpha Laurena osvanula u odijelu o kojem svi bruje.

No tu nije kraj skupocjenim odijelima s potpisom. Za gostovanje u emisiji 'Live with Kelly and Ryan' odjenula je vrlo efektnu i odvažnu trobojnu kombinaciju: plavo-bijeli sako i zelene hlače mrkva kroja, začinivši ih bijelim gležnjačama na petu, sivo-plavom dolčevitom, visećim naušnicama i gospodskim štapom.

Posljednja kombinacija koju je lijepa glumica nosila toga dana bilo je trodijelno odijelo od trapera s potpisom brenda Wolk Morais i bordo gležnjače na vezanje s potpisom modne kuće Valentino.

  • +32
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia