POTPUNO DRUGAČIJA

Blake Lively opet ima sjajan stajling o kojem svi bruje

10.09.2018 u 13:22

Bionic
Reading

U New Yorku je započeo tjedan mode na kojem će vodeći modni dizajneri predstaviti svoje najnovije kolekcije za nadolazeće proljeće/ljeto 2019. Glumica Blake Lively izazvala je posebnu pozornost na reviji modne kuće Ralph Lauren, pojavivši se u stajlingu po uzoru na neka prošla vremena

Na modnoj reviji modne kuće Ralph Lauren u centru pažnje bila je slavna tračerica Blake Lively. Lijepa glumica pojavila se na tjednu mode u svečanom crnom fraku, crnim hlačama i bijeloj košulji s potpisom Ralpha Laurena - stajlingu inspiriranim 18. stoljećem, kada je frak nosilo uglavnom plemstvo. Kraljevski štih slavna glumica je naglasila crnim štapom koji su nekad nosila gospoda, kao i crnim štiklama s potpisom Christiana Louboutina.

  • +14
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna ljepotica rijetko kad griješi odabirom stajlinga, pa je tako i ovaj put oduševila modne kritičare. Ipak, uvijek originalna glumica na najvećem modnom događanju u Americi dobila je konkurenciju. Glumica Anne Hathaway pojavila se na reviji Ralpha Laurena u gotovo identičnom stajlingu, a kojoj holivudskoj ljepotici bolje pristaje ova odjevna kombinacija, prosudite sami.