DOTJERANA OD GLAVE DO PETE

Lijepa glumica prošetala od glave do pete u trendi komadima, ali nadamo se da to na njoj nije pravo krzno

15.11.2019 u 14:52

Bionic
Reading

Glumica Sienna Miller slovi za jednu od najbolje odjevenih žena u Hollywoodu. Lijepa Britanka koja živi i radi u New Yorku uvijek je besprijekorno dotjerana od glave do pete, a nedavno je na ulicama Velike jabuke plavokosa glumica viđena u chic izdanju koje je za svaku pohvalu, ali samo ukoliko je kaput kojim se ogrnula od umjetnog krzna

Sienna Miller koju možemo gledati u drami 'American Woman', posljednjih dana promovira novi film '21 Bridges' koji uskoro stiže u svjetska kina. 37-godišnju ljepoticu paparazzi su zatekli na ulicama New Yorka u vrlo chic i trendi izdanju koje nam se na prvu svidjelo.

Plavokosa glumica je za šetnju gradom odjenula usku crnu dolčevitu i efektne culotte hlače od samta u boji cigle, a cjelokupan stajling upotpunila je crnim gležnjačama na vezanje i dugim kaputom s dodatkom krzna.

  • +6
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Obzirom da ubijanje životinja zarad mode odavno nije u trendu, nadamo se da kaput koji vidimo na slavnoj glumici krasi ekološko krzno, a vrlo sličan model u svojoj kolekciji ima ekološki osvještena dizajnerica Stella McCartney.

No u trendu su zasigurno samt i gležnjače na vezanje koje je lijepa glumica odabrala za tmuran i poprilično hladan dan u Velikoj jabuci. Komadi od samta preplavili su trgovine, a gležnjače na vezanje ove su sezone popularnije čak i od kaubojki.

Iskopiraj stajling