gal gadot

Lijepa glumica na crvenom tepihu u ružnim japankama od 200 kuna

20.06.2017 u 16:33

Bionic
Reading

Iako smo navikli da slavne glumice, na premijerama svojih filmova, crvenim tepihom hodaju u cipelama i sandalama s vrtoglavo visokim potpeticama, koje nose potpise najpoznatijih svjetskih dizajnera cipela, izraelska glumica očito je odlučila stati tome na kraj i nositi na prvome mjestu udobne cipele. Tako je za premijeru filma 'Wonder Woman' u Meksiko Cityju odabrala crne japanke s platformom

Otkako je krenula svjetska premijera hit filma 'Wonder Woman', ekipa koja ga je snimala ne staje sa promocijama. Iz dana u dan mijenjaju gradove, države, kontinente i daju sve od sebe kako bi čim više ljudi pogledalo film u kojeg oni vjeruju. Ipak, najveća zvijezda svake promocije glavna je glumica - Izraelka Gal Gadot, koja se zaista trudi zablistati na svakom crvenom tepihu kojim korača.

  • +5
Gal Gadot Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tako je bilo i na posljednjoj premijeri filma u Meksiko Cityju, gdje je nosila neobičnu crnu haljinu s potpisom Prade i nakit Anite Ko. Zalizane kose i naglašenih usana, zaista je izgledala senzacionalno, ali sve do jednog trenutka. Naime, lijepa Gal u jednom je trenu imala malenih problema s haljinom koja je bila skroz do poda, stoga ju je s jednom rukom podigla, kako ne bi zapela za nju.

Gal Gadot, koja inače oduševljava odabirom cipela, a omiljene su joj one s potpisom Chrisitana Louboutina i Tod'sa, odlučila se prije svega za udobnost, a ne glamur i odabrala platforma crne japanke Rocket Dog Footwear, čija je cijena tek 200 kuna.

'Želim promijeniti trend nošenja isključivo cipela s visokim potpeticama na crveni tepih, i uvesti ravne cipele. Obožavam nositi štikle, sve je to lijepo, seksi, kako god to želite nazvati. No, mnoge od tih cipela s vrtoglavo visokim potpeticama nemaju stabilnost i ravnotežu i užasno je teško stajati na njima', izjavila je nedavno Gal Gadot za USA Today.