GIGI HADID

Slavna ljepotica razvalila stajlingom: Od glave do pete u trendi komadima

10.01.2018 u 10:31

Bionic
Reading

Gigi Hadid, jedna od najuspješnijih manekenki današnjice, kad god se pojavi u javnosti izgleda kao milijun dolara. Slavna ljepotica uvijek je besprijekorno odjevena i gotovo da i nema prekršaj u svom modnom dosjeu. Manekenka je u istom danu zablistala u dva stajlinga koji obaraju s nogu i obranila titulu nepogrešive trendseterice

Manekenka Gigi Hadid, koja je prošle godine proglašena internacionalnim modelom godine, s razlogom slovi za jednu od najbolje odjevenih trendseterica. 22-godišnja ljepotica, koju mnogi uspoređuju s Barbikom, zbog njezine bujne plave kose, savršenih proporcija i besprijekornog tena, nikada ne razočara svojim odabirom odjeće, pa nije ni sada.

Slavna manekenka, kćer reality zvijezde i bivše manekenke Yolande Hadid i poznatog građevinara i umjetnika Mohameda Hadida, uslikana je u šetnji New Yorkom, dok je odlazila na ručak u obližnji restoran. Victorijina anđelica i zaštitno lice Max Mare, Stuarta Weitzmana i Dsquareda s godinama je naučila spajati trendi komade te je izgradila vlastiti stil.

  • +19
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Obzirom da je zbog prirode posla često u štiklama, lijepa manekenka u privatno vrijeme radije nosi udobnije komade. Gigi je ovog puta odabrala zlatne culotte hlače i ružičasti crop top, koji je uskladila s tenisicama i predimenzioniranom puffer jaknom.

Puffer jakne su trenutno veliki hit u svijetu mode, a među prvima je ovaj trend zavoljela Rihanna. Nakon nje, puffer jakne poželjele su i brojne druge zvijezde, a lijepa Gigi vlasnica je nekoliko različitih modela puffera, poput crvenog kratkog modela koji je nosila sredinom studenog.

  • +11
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Istog dana, Gigi je viđena kako posjećuje trgovinu balonima, gdje je odabrala balon u obliku jednoroga i nastavila svojim putem. U crnom od glave do pete Gigi je izgledala nevjerojatno 'chic', a pomogla je i pink kovčeg-torbica koja je podignula cjelokupni stajling. Trapez hlače visokog struka i crnu majicu Gigi je začinila kratkom bundom i martama, koje lijepa Gigi nosi kad god stigne.

  • +21
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia