KAIA I PRESLEY GERBER

Lijepa djeca slavne mame uživala u zajedničkom izlasku

18.11.2017 u 21:16

Bionic
Reading

Djeca supermodela Cindy Crawford, Kaia i Presley Gerber, iskoristili su rijetke trenutke svog slobodnog vremena za zajednički izlazak u jedan holivudski restoran

Lijepi brat i sestra koračaju stazama svoje slavne majke i zbog čestih angažmana na modnim pistama nemaju se prilike često družiti.

Zajednički izlazak bio je opuštajuć za brata i sestru, koji su provodeći vrijeme skupa izgledali vrlo sretno.

Za odlazak u restoran Kaia i Presley odjenuli su se trendi. Šesnaestogodišnja Kaia se odlučila za zabavnu kombinaciju kratke suknje crno-bijelog zorka i plavu skraćenu hudicu, a nogama izmorenim visokim petama, kakve nosi na modnim događanjima, priuštila je malo odmora u crno-bijelim tenisicama.

Svoje kestenjaste pramenove visoko je svezala u konjski rep kakav je bio popularan u 80-im godinama, i ispod padajuće kose stavila velike srebrne naušnice.

Nonšalantni osamnaestogodišnji Presley, koji je kopija svoje majke Cindy, skombinirao je mornarsko plavu majicu s crnim hlačama i jaknom od trapera, a nonšalantnost je bila primjetna i na frizuri s kojojm se nije previpe zamarao.

  • +5
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kaia se u ulozi modela našla već u dobi od deset godina, a njezina majka priznala je nedavno kako joj je bilo zadovoljstvo gledati svoju djecu kako se uklučuju u modnu industriju koja je njoj donijela svjetsku slavu.

Slavna manekenka i jedan od vodećih modela svog vremena otkrila je kako djeci ne dijeli savjete za modne piste i fotografska snimanja, ali da ih rado savjetuje oko drugih važnih stvari.

'Podsjećam ih da je važno stići uvijek na vrijeme i biti spreman, profesionalan, kažem im da ne vise na telefonu nego razgovaraju s ljudima i zabavljaju se. Oboje imaju bistre glave na ramenima i nisam nimalo zabrinuta', rekla je ponosna majka.

  • +11
Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia