NERI OXMAN

Lijepa Pittova arhitektica ne odustaje od svoje modne formule

22.04.2018 u 18:56

Bionic
Reading

Otkako je objavljeno da je lijepa izraelska arhitektica Neri Oxman navodna nova ljubav glumca Brada Pitta, 42-godišnja arhitektica više nema mira

Kako je ranije objavljeno, upoznali su se na fakultetu Massachusetts Institute of Technology, gdje zgodna brineta radi kao profesorica i otada ih mediji ne prestaju povezivati.

Izvor blizak glumcu potvrdio je da Brad često leti na istočnu obalu samo kako bi se vidio s lijepom arhitekticom.

  • +3
Neri Oxman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim što plijeni svojom klasičnom ljepotom, Neri ima i sjajan osjećaj za stil, a mnogima je upalo u oči kako zgodna Izraelka, baš poput Bradove bivše supruge Angeline Jolie, najradije nosi crno.

  • +9
Neri Oxman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Neri tako nije promaknula fotografima u šetnji oko sveučilišta MIT u crnom od glave do pete. Ovoga je puta all black kombinaciju osvježila je i neobičnim obručem za kosu kako bi ukrotila svoje guste kovrče. Ostatak oufita je bio jednostavan ali vrlo elegantan: gležnjače, moderne hlače širokih nogavica i kaput s velikim ovratnikom koji prati liniju tijela.

Angelina Jolie i Brad Pitt Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Zgodna arhitektica cijelo je vrijeme gledala u mobitel i tipkala što je dodatno potaknulo glasine da je Brad u lijepoj Neri pronašao srodnu dušu.

Par je stalno u kontaktu, a Pitt je, kažu prijatelji slavnog glumca, potpuno očaran njome. 

Otkako se u rujnu 2016. godine rastao od Angeline Jolie, glumcu se napokon vratio osmijeh na lice. S lijepom i uspješnom Neri Oxman viđa se još od studenog prošle godine, a par većinu vremena provodi zajedno u njezinom stanu. Magazin US Weekly razgovarao je s izvorom koji tvrdi kako je Brad u potpunosti očaran zanosnom arhitekticom te da je kemija između njih neopisiva.