FASHION GURU

Lijepa Ana Radišić zabrijala je da je glavna stjuardesa u prvoj klasi ili možda mijenja profesiju

  • 22.03.2019 u 13:02

  • Bionic
    Reading

    Na modnim revijama ovoga tjedna u sklopu Bipa fashion.hr-a pojavilo se podosta poznatih lica. Bilo je tu raznih izdanja, pogođenih i promašenih, a u potonje, po mišljenju Fashion Gurua, definitivno spada ovaj stajling naše lijepe voditeljice Ane Radišić

    Zgodna voditeljica možda mijenja profesiju, što uopće nije čudno s obzirom na situaciju u našoj državi. Koliko mi se čini, a sudeći po njezinom stajlingu, ona se odlučila na posao stjuardese ili tajnice u nekoj firmi.

    Njezino viđenje toga kako bi trebala doći odjevena na modnu reviju u najmanju je ruku zanimljivo, kao da je zabrijala da je glavna stjuardesa u prvoj klasi suknjom do koljena s vesticom i maramom oko vrata te pripadajućim salonkama na peticu za lakše posluživanje pića i hrane.

    Boje je fenomenalno spojila, osmijeh je očaravajući, lokne nehajno padaju na ramena i crveni je lak na noktima. Tko ne bi poželio ovakvu stjuardesu?

    BIPA FASHION.HR

    Uzbudljiva modna večer u Zagrebu privukla brojna poznata lica

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.