FASHION GURU

Lidija Bačić uvijek je pokazivala znakove da joj se odjeća pomalo gadi

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 14.07.2017 12:47
  • Objavljeno 14.07.2017 u 12:47
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Auto

Vruća tema Lidije Bačić i njezinih provokativnih izdanja ponukala je našeg modnog kritičara Fashion Gurua da se u nedostatku prigodnih ljetnih stajlinga pozabavi modnom evolucijom (ako se to tako može nazvati) plavokose pjevačice. Nakon pomne analize zaključio je da njoj odjeća jednostavno ništa ne znači

Nadamo se da se Lidija neće osjetiti ugroženo jer nema nikakvih objava o njezinim atributima ovih dana, budući da je Severina opet uzjahala na društvene mreže, ponesena novom odlukom suda.

Ljetni su mjeseci i nije baš da imam nekog ludog materijala, kao nekada, pa sam odlučio pogledati koliko se i kako se to Lidija uopće odijeva te je li uvreda reći da se samo naslikava polugola.

Morao sam otići do davne 2009., na Melodije Mostara, kada je još imala neku, kakvu-takvu odjeću i poprsje broj dva.

Lidija Bačić u Mostaru

Lidija Bačić u Mostaru

Izvor: Pixsell / Autor: Stojan Lasic/PIXSELL

Na Bačvicama 2010. je, koliko vidim, već pokazivala znakove da joj se odjeća pomalo gadi. No to nije ni čudno kada vidiš ovakvu suknju.

Ldiaj Bačić na Bačvicama

Ldiaj Bačić na Bačvicama

Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Na inače estetikom obavijenom festivalu CMC 2013. dokazala je još jednom da više voli golo tijelo nego svilu i kadifu. U ovom slučaju svjetlucavi sintač u komadićima. I dalje, kako godine odmiču, naša Lidijica pokazuje da ne voli previše odjeću, ali zato voli ispucane vrhove.

  • +12
  • +9

Modna evolucija Lidije Bačić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Danijel Galić

Plesala je i cvrkutala diljem Lijepe Naše u svim mogućim kombinacijama grudnjaka / topića i minjaka s povećom petom. Da, istina je, sada gledamo Lidiju, a ne Lanu Jurčević, koja bi se mogla posramiti kad vidi kolegicu i njezinu kolekciju grudnjaka.

No moram priznati da ju je ipak Nives Celzijus pretekla kad su u pitanju nacionalni simboli, ona je nacrtala šahovnicu na svoje golo tijelo (a imalo se što i crtati po njemu), dok Lidija na vruće hlačice šiva tu nekakve amblemiće - kao da je u sedmom razredu osnovne škole.

Lidija Bačić

Lidija Bačić

Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Sve u svemu, djevojka je stvarno slobodnog uma, nema nekih kočnica, a ni srama. Što se pak odjeće tiče, zaključak je da nije ona za to, njoj to ništa ne predstavlja, jer toliko malo krpica može naći svugdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!