FASHION GURU

Budimo realni, Slovenci se nikad nisu znali oblačiti. No Pahor je pretjerao...

  • 30.06.2017 u 14:12

  • Bionic
    Reading

    Na sastanak SEECP-a, političkog foruma za promicanje suradnje u ovom dijelu Europe, kojim je ovu godinu predsjedavala Hrvatska, a održava se u Dubrovniku, slovenski predsjednik Borut Pahor je stigao u vrlo opuštenom izdanju, što naravno nije promaknulo našem dežurnom modnom kritičaru, Fashion Guruu. Evo kako je u svom stilu iskomentirao Pahorovu modnu kombinaciju

    OK budimo realni, ali Slovenci se nikad nisu znali dobro oblačiti i to što ih sada spašava Melania je puka sreća jer se ni ona ne bi tako oblačila da nema hrpetinu para i da nije listala Vogue po cijeli dan.

    Tako da ni bivši model, a sada predsjednik dežele Borut Pahorček nije baš puno naučio o casual odijevanju. Imam osjećaj da u Sloveniji, ako si model, a za sada znamo za dva, tj. tri, Melania, Borut i Bernarda Marovt, možeš lako postati predsjednik ili prva dama.

    Koliko sam primijetio na njegovom Instagramu, gospon se i dalje voli naslikavati, tako da mu je i nadimak Barbie. Samo za razliku od naših političara koji nisu baš za gledati, Borutić se slika s kolegicom Naomi ili španjolskom kraljicom, dok se naši uspiju slikati pored neke ploče ili u najboljem kada naša predsjednica ulijeće u kadar da bi bila na istoj slici s Trumpom. Čak ni to ne uspijemo kak' spada, a kamo li da uspijemo što se tiče arbitraže.

    Predsjednik države poznate po Gorenju, Kranjskoj gori i kranjskim kobasicama doletio u Dubrovnik i pokušavao ostaviti dojam u casual izdanju.

    Sva sreća da je vitak jer da nije košulja ovako zategnuta u hlače koje su povučene do pupka, izgledala bi kao da ju Bulj nosi. Budući da voli pokazivati tijelo, ovaj put smo pošteđeni njegove seljačke tetovaže na ramenu jer nosi košulju s ogromnim grbom/zastavom, čudi me da nije stavio slovensku zastavu. Što se tiče starki, meni je drago da se on osjeća mlađahnim i ja ih ponekad nosim, ali da obuje baš starke i to one najobičnije za događanje kao što je SEECP, ne razumijem pogotovo jer u današnjem svijetu postoje takve tenisice da ne vjeruješ kako izgledaju. Sva sreća da se Janezi imaju na koga ugledati, mislim na Melaniju i njezin stil, a mi... Čak su nas i u tome prešišali…