FASHION GURU

Na prvi pogled stajling Mirele Holy podsjetio me na Jetija, ali svidjelo se vama ili ne ona je svoja i modno originalna

  • 09.01.2022 u 13:33

  • Bionic
    Reading

    Tmuran i siv vikend na zagrebačkoj špici svojom pojavom uveličala je poznata hrvatska političarka Mirela Holy. Vjerna svom stilu, Holy je originalnim izdanjem za ispijanje kave na špici uspjela posebno dojmiti Fashion Gurua

    Svi dobro znamo za Jetija bijelog dlakavog izmišljenog bića iz američkih šuma, a na to me u prvi mah podsjetio stajling bivše saborske zastupnice.

    Uvijek originalna u modnom izričaju nije nas ni ovaj put ostavila ravnodušnima. Nakon što smo se nagledali bezveznih modnih kombinacija, pogotovo u ovim prošlim danima kada se nije poštovala nikakva mjera, loših pokušaja naših špicerica je bilo i previše, tako da je Holyn styling barem originalniji.

    Čizme a la Prada, koja je izbacila za ovu sezonu i naočale s debelim okvirom, koje su također u trendu - mogu reć da je Holy itekako in.

    Njezina posvećenost jednom stilu je nekome čudna, siguran sam da će čitatelji klikati na blam na mojoj anketi, ali svidjelo se vama ili ne Holy je svoja i modno originalna i ne bi škodilo da je više takvih individua, a ne da nam grad izgleda kao bezlična modna pista, pun špicerica koje nemaju gdje pokazati svoju skupu odjeću ili onih koji hodaju u crnim pernatim jaknama i trenirkama. 

    • +2
    Mirela Holy Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.