MAGNET ZA POGLEDE

Ležerno izdanje Demi Moore: Stajling začinila neobičnom torbicom 'paprene' cijene

16.01.2024 u 17:35

Bionic
Reading

Nakon kratkog odmora u Puerto Vallarti, slavna Demi Moore vratila se u Hollywood i pritom ukrala pozornost dodatkom u duhu modne avangarde

Zvijezda filma 'Striptiz' jedva je dočekala ponovno vidjeti svog kućnog ljubimca, čivavu Pilaf, nakon kratkog odmora s prijateljima u meksičkom ljetovalištu Puerto Vallarti.

Privatnim zrakoplovom stigla je u Los Angeles i pritom ukrala pozornost casual stajlingom u znaku skupocjenih dizajnerskih komada.

Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Stvoren od crnog kombinezona i bijelog kardigana s potpisom francuskog Diora, stajling je zaokružila bijelim tenisicama klasičnog dizajna, no najveću pažnju osigurala je neobičnim modelom torbice.

Poput brojnih dama iz svijeta slavnih, ni 61- godišnja glumica nije odoljela avangardnim komadima kakve američki dizajner Daniel Roseberry stvara u ulozi kreativnog direktora brenda Schiaparelli.

Njezinu naklonost osvojio je takozvanom Anatomy Jewelry torbom koju krasi zlatni detalj nosa, usta i očiju, koje se također nalaze i na stražnjoj strani torbe.

Ovaj jedinstveni model torbice stiže i s paprenom cijenom od 6500 eura.

Čuvena dizajnerica Elsa Schiaparelli u svom istraživanju nadrealizma željela je dati uzdignutu perspektivu nečemu tako običnom kao što je dio tijela i učiniti ga nesvakidašnjim, a njezinu viziju Roseberry itekako slijedi.

  • +5
Schiaparelli kolekcija proljeće-ljeto 2024. Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia