U URBANOJ DŽUNGLI

Ležernim stajlingom istaknula vitkiju figuru: Kolinda Grabar-Kitarović šalje pozdrave iz centra Tokija

10.08.2021 u 12:33

Bionic
Reading

Kolinda Grabar - Kitarović, bivša hrvatska predsjednica i aktualna članica Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) pružala je veliku podršku našim sportašima u lovu na olimpijske medalje u Tokiju. Nakon završetka Olimpijskih igara Kolinda je vrijeme iskoristila za kratki turistički obilazak te s nekoliko fotografija razveselila svoje brojne obožavatelje na društvenim mrežama

Olimpijske igre završile su ove nedjelje, a iz centra zbivanja uspjehe i nastupe naših sportaša pratila je bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Nakon završetka Olimpijskih igara Kolinda je vrijeme iskoristila za mali turistički obilazak Tokija.

'Pozdrav iz centra Tokija', napisala je nekadašnja predsjednica na svom Facebook profilu te objavila četiri fotografije koje su razveselile njezine brojne obožavatelje i pratitelje na društvenim mrežama koji su je zapljusnuli komentarima i pohvalama.

Kolinda je za šetnju glavnim gradom Japana odabrala ležernu dnevnu kombinaciju s dozom elegancije, koja je naglasila njezinu vitkiju figuru.

Što se tiče boje, Kolinda je igrala na sigurno te se držala crne, odabravši udobne culotte hlače, a stajling je razigrala bluzom ukrašenom bijelom točkicama. Dodala je i blagu dozu klasične elegancije pa su se tu našle crne sandale na punu petu za lakše osvajanje japanskih turističkih atrakcija te mala crna torbica preko ramena, uz prepoznatljivu punđu.

  • +11
Culottes hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Inače, zbog epidemiološke situacije u Japanu su povodom Olimpijskih igara bili prisutni tek rijetki gosti iz inozemstva, a među njim je bila Kolinda Grabar - Kitarović koja se sada pak spominje kao favoritkinja za preuzimanje čelne dužnosti u NATO-u.