BIVŠA PREDSJEDNICA

Dugo je nismo vidjeli: Kolinda Grabar-Kitarović i dalje je vjerna svom prepoznatljivom imidžu

01.06.2021 u 20:16

Bionic
Reading

Iako se posljednjih tjedana rijetko ima priliku vidjeti u javnosti, bivša hrvatska predsjednica svojom pojavom uveličala je predstavljanje projekta 'Glas žena u sportu' koje se održalo u zagrebačkom hotelu Westin

Bivša predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović posljednji je put fotografirana u veljači ove godine kada se pridružila volonterima na Banovini i sisačkom Caritasu u pomoći stradalima u potresu, a otkako je prestala biti predsjednicom, ne pojavljuje se tako često u javnosti.

Ipak, ovoga utorka nije željela propustiti predstavljanje projekta 'Glas žena u sportu' u zagrebačkom hotelu Westin, a iako se oprostila od funkcije hrvatske predsjednice na ovom događanju dala je naslutiti kako i dalje njeguje svoj prepoznatljiv imidž i stil odijevanja.

  • +3
Kolinda Grabar- Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Njezinim izdanjem dominirala je crna boja koju je istaknula elegantnim odijelom u paru s majicom točkastog uzorka i salonkama, a kako ne bi sve ostalo na crnoj, pobrinula se dodacima u znaku žute maske na licu i torbice u bež i smeđim tonovima.

Tijekom predsjedničkog mandata, Grabar-Kitarović njegovala je prepoznatljiv imidž u znaku punđe za čiju se ležerniju varijantu u znaku valovitih pramenova ovoga puta odlučila.