#ostanimodoma

Jelena Rozga otkrila Fashion Guruu: 'Shvatila sam da znam kuhati i bolje nego što sam mislila, neki dan sam napravila odličnu štrudlu od jabuka i princes krafne'

  • 17.04.2020 u 14:08

  • Bionic
    Reading

    Svakodnevno i po nekoliko puta na dan vidimo liječnike, policajce, vatrogasce, ljude koji su trenutno najbitniji, naravno u i ovoj situaciji priliku za samopromocijom najviše zloupotrebljavaju političari, pa su neki odredili da su oni glavni za sve, a naše poznate dame, koje su nas zabavljale i uveseljavale sve ove godine, nažalost poput većine, povukle su se u svoje odaje. Baš zbog toga odlučio sam priupitati našu Rozgicu što to ona sad radi po cijele dane

    Odmah na početku, kako provodiš dane?

    Što se tiče ostajanja u našim domovima, iskreno, osoba sam koja voli biti doma i kako tijekom godine uglavnom budem na putu, ovo mi sada i ne pada toliko teško. Svaki dan imam neke aktivnosti i puno se bavim glazbom, pjevam po kući, a osim kratkog informiranja o onome što se događa, na mom TV-u vrte se samo muzički kanali.

    Vježbaš li što?

    Pokušavam raditi bar 10 - 15 minuta dnevno neke osnovne vježbe za kondiciju. Svi se manje krećemo zadnjih sad već mjesec dana i moramo pojačati aktivnost.

    View this post on Instagram

    ❤️#ostanitedoma

    A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

    Daj nam otkrij tri vježbe koje bi bile dobre za tijelo.

    Trbušnjaci, čučanj i raskorak - tri osnovne vježbe koje s lakoćom možemo svi napraviti u domu.

    Vježbaš li u ove dane kada ne pjevaš, osim po Instagramu?

    Da, meni su glazba i pjesma u krvi, tako da samo čekam da me susjedi potjeraju iz zgrade, haha! Zadnje dvije nedjelje imala sam mali live koncert na Instagramu iz svog doma uz pratnju prijatelja Milana Terze, a išli smo na to da razveselimo ljude, ali i za moju dušu, jer mi fale i glazba i publika. Jako mi je drago što se dogodilo nešto posebno, toliko ljudi, lijepih komentara, toliko ljubavi, emocija koje dobijem svaki dan, ne mogu vam to opisati... to je samo dokaz da ljudima nedostaju radost i glazba. Jedva čekam sljedeću nedjelju da se ponovo svi družimo.

    Kakva si domaćica, znaš li uopće kuhati?

    Evo, i sama sam shvatila da znam kuhati i bolje nego što sam mislila, a neki dan napravila sam odličnu štrudlu od jabuka i princes krafne.

    Jesi li ispekla koji put kruh?

    U tu se avanturu još nisam upustila, al' mogla bih.

    Koji ti je omiljeni recept?

    Odlično pravim lazanje, ali umjesto tijesta koristim pečenu palentu, nema finije od toga.

    Što ti najviše sada nedostaje?

    Ono osnovno i najvažnije: obitelj, prijatelji i publika.

    View this post on Instagram

    Hocemo li jedan live -mini koncert uskoro? ❤️❤️🎼

    A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

    Koje beauty tretmane najviše voliš?

    Kao i svakoj ženi, fale mi kozmetički tretmani, fali mi moja dr. Nola kod koje redovno idem, a sada kod kuće najviše volim stavljati razne maske za lice.

    A kosa? Kako rješavaš taj problem ili jednostavno neka živi svoj život?

    Evo, moram ti priznati da sam se neki dan prvi put uspješno sama ofarbala 😀.

    Daj nam otkrij, presvlačiš li se po kući?

    Iskreno, uživam biti u trenirci i trapericama ovih dana, ali kako volim modu, često sam na netu i planiram već što ću oblačiti i kojim komadima ću se igrati čim sve ovo prođe 😀.

    Hoćeš li se fotkati pa da te prokomentiram jer meni već nedostaju moji komentari, a kamoli vama ;)

    Evo, u nedjelju spremam sljedeći live koncert na Instagramu pa se nadam da ćeš i ti gledati, ali sada izlazimo u dnevnim boravcima, pa smo i prilagodili odjeću. Vidim da svi uživamo u toj ležernosti.

    Ok, vidimo se onda u nedjelju na Instagramu pa da vidim što si pripremila.

    Nećeš imati zamjerku 😀.

    View this post on Instagram

    Nights like this ❤️ #jelenarozga

    A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.