Ženstveno i chic

Lejla Filipović ponovo oduševila svojim jesenskim mladenačkim stajlingom

28.09.2021 u 10:34

Bionic
Reading

Bivša miss Hrvatske i supruga voditelja Tarika Filipovića jedna je od onih koja pratitelje na Instagramu oduševljava svojim modnim kombinacijama, a njezini odjevni izbori često mnogima služe i kao inspiracija. Nakon brojnih ljetnih stajlinga, koje je pokazivala boraveći u svojim morskim oazama, Lejla Filipović sad je uskočila u one toplije, stvorene za jesenske dane

Nakon odmora u Balama, u kojima je uživala u društvu prijateljica, Lejla Filipović vratila se društvenim događanjima u Zagrebu. Posjetila je gurmanski festival na otvorenom posvećen filmovima u srcu grada.

Poznato je to da lijepa Dubrovkinja nerijetko plijeni pažnju i komadima iz poznatih high street trgovina, zbog čega još više oduševljava ljubiteljice mode, a iznimka nije bio ni njezin posljednji outfit kojim se pohvalila na Instagramu. Pozirala je u bijeloj majici kratkih rukava s likovima Minnie i Mickey Mouseom i crnom sakou, svijetlim traper hlačama visokog struka i trendi tenisicama. Ležeran look upotpunila je rajfom, detaljem koji Lejla često nosi.

'Naravno, za moj izgled je zaslužna genetika, pa i treninzi i poprilično zdrava prehrana. I najvažnije, kada je žena zadovoljna iznutra, to se na njoj apsolutno vidi', izjavila je supruga Tarika Filipovića ranije za Azru.

SVI SU IH GLEDALI

Lejla i Tarik Filipović ukrali pozornost na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala

Pogledaj galeriju