9. i 10. prosinca

LC Marjan & Uglešić poliklinika organiziraju humantirani buvljak

03.12.2023 u 15:46

Bionic
Reading

Lions Cluba Marjan i Poliklinika Uglešić pozivaju sve ljude dobre volje na Humanitarni božićni buvljak 'Dočarajmo oku nevidljivo', koji će se održati 9. i 10. prosinca (subota i nedjelja) od 12h do 18 sati u Poliklinika Uglešić u ulici Marina Držića 16 u Splitu

Tijekom dva dana vikenda u poliklinici će biti izložena kvalitetna odjeća i nakit u dobro očuvanom stanju, za koju ćete moći donirati novac i udahnuti joj nov život, naravno, u vašem ormaru, stoji u najavi.

Donirana sredstva tijekom ovog humanitarnog događanja bit će usmjerena za nabavku pomagala podrške slijepim i slabovidnim osobama - članovima Županijske udruge slijepih Split.

Lions klub Marjan je ženski klub u čijem radu pod geslom 'Mi služimo' ustrajno i predano sudjeluju sve njegove članice. Ove godine obilježavaju 26 obljetnicu svog humanitarnog rada. Tijekom svih ovih godina klub je organizirao brojna humanitarna događanja za pomoć slijepim i slabovidnim osobama, oboljelima od dijabetesa, donirao za djecu, stare i potrebite.

Uglešić poliklinika kao centar mentalnog zdravlja prepoznaje potrebu za ovakvim akcijama i čvrsto vjeruju da je ova akcija prva u nizu koja će se odvijati pod okriljem njihove kuće.