ZA BLISTAVU KOŽU

L'Oréal Paris Triple Active maramice za čišćenje lica

26.05.2011 u 09:00

Bionic
Reading

L'Oréal Paris Triple Active maramice za čišćenje lica nezamjenjive su za temeljito čišćenje lica i svakako su najbolji saveznik vaše ljepote u svim situacijama. Također, dostupne su u dvije varijante: za normalnu i mješovitu kožu u zelenom te za suhu i osjetljivu kožu u rozom pakiranju, a zahvaljujući praktičnom otvaraču koji se uvijek može iznova zalijepiti, svih 25 komada zadržavaju optimalnu vlažnost i učinkovitost

Svaka moderna djevojka zna da je prije spavanja najvažnije skinuti šminku. No, kada se nakon napornog radnog dana sklupčate u krevetu i uspavate uz svoju omiljenu seriju, tada zasigurno zaboravite na odlazak u kupaonicu i na ono najvažnije - skidanje šminke! Ne brinite, postoji rješenje – hidratantne maramice za čišćenje lica L'Oréal Paris Triple Active koje će temeljito očistiti i osvježiti vašu kožu.

Savjetujemo L'Oréal Paris Triple Active maramice za čišćenje lica koje će očistiti i osvježiti vašu kožu poput ljetnog povjetarca. Korištenje L'Oréal Paris Triple Active maramica omogućit će vašoj koži blistavost zbog koje će vam mnogi zavidjeti. Do 30-te naučite voljeti svoju kožu jer ona to zaslužuje!