HEIDI KLUM

Kultne natikače osvojile su slavnu Njemicu, a zna i kako ih nositi

11.07.2022 u 09:32

Bionic
Reading

Iako se za njemačku manekenku i TV ličnost redovito vežu upečatljiva izdanja u znaku zavodljivih haljina i visokih potpetica, nerijetko iznenadi posve ležernim, kao što joj je ovih dana pošlo za rukom na ulicama New Yorka

U društvu supruga, njemačkog glazbenika Toma Kaulitza, slavna Heidi Klum plijenila je pozornost pomalo netipičnim izdanjem za svoj prepoznatljivi stil odijevanja. Poput latino dive Jennifer Lopez, 49- godišnja Njemica prigrlila je trend traperica opuštena kroja, a njezin odabir bio je zanimljiv patchwork model.

U kombinaciji s traper košuljom, ovo casual izdanje naglasila je crnim komadima poput velike, slamnate torbe i kapom kakva je dominirala modnom scenom početkom milenija.

  • +2
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: J Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Visoke potpetice za ovu odjevnu kombinaciju odbacila je prigrlivši crnu verziju omiljenih anatomskih natikača Arizona s potpisom njemačkog brend Birkenstock.

Sasvim je očito zašto su ove sandale ne samo popularne kod modela i voditeljice Heidi Klum, već su i najpopularniji trend obuće u aktualnoj sezoni, među ljubiteljima mode diljem svijeta. Uostalom, model njemačkog brenda svake godine od svog izuma u ranim 1960-ima slovi za bestseller i odavno je 'procvjetao' od anatomske obuće do 'it' modela na modnoj sceni.

S jedne strane, to je zbog potpuno udobnog podnožja, s druge strane, kombiniraju izgled ležernih papuča i visokokvalitetnih kožnih sandala, a navedeno je dovelo do toga da su brojni drugi brendovi usvojili njihov preopoznatljiv dizajn.

  • +39
Natikače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo