LENA HEADEY

Kultne čizme umjesto štikli: Zvijezda 'Igre prijestolja' dominirala na crvenom tepihu

18.04.2023 u 09:14

Bionic
Reading

Zvijezda ‘Igre prijestolja’ vraća se na HBO s novom serijom ‘Vodoinstalateri Bijele kuće’. Na samom početku novog radnog tjedna imala je svečanu projekciju u New Yorku, na kojoj je glumica peterostruko nominirana za nagradu Emmy plijenila posebnu pozornost

Crveni tepih na Upper East Sideu na Manhattanu sinoć je vrvio poznatim glumačkim zvijezdama koje čine postavu novog aduta u ponudi HBO-a.

Vodoinstalateri Bijele kuće’ nadolazeća je satirično-politička dramska miniserija s Woodyjem Harrelsonom, Justinom Therouxom i zvijezdom ‘Igre prijestolja’ Lenom Headey u glavnim ulogama, a premijerna epizoda stiže 1. svibnja na streaming servis.

Na crvenom tepihu u New Yorku poznata Britanka pojavila se u društvu zvijezde serije ‘Ozark’, supruga Marca Menchaca, s kojim je bračne zavjete izmijenila prije šest mjeseci.

Danas 49-godišnja glumica na premijeri svoje nove serije osvanula je u izdanju kao stvorenom za najpoznatiji glazbeni festival na svijetu, koji je ovog vikenda tradicionalno održan u kalifornijskoj dolini.

  • +2
Lena Headey Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U maniri boho stila odijevanja, zvijezda ‘Igre prijestolja’ odabrala je bijelu midi haljinu s dugim rukavima i detaljem proreza na struku dok je dužina do polovice lista otkrila crne čizme glomaznog izgleda, po uzoru na legendarne martensice.

Nemarna punđa s valovitim zavjesa-šiškama u paru s klasičnim naušnicama ringovima i gotovo neprimjetnim make-upom činili su okosnicu looka britanske glumice na premijeri serije u New Yorku, u kojoj utjelovljuje lik Dorothy Hunt.