LEŽERNO IZDANJE

Kultne čizme nosi cijele godine: Jennifer Lopez stajlingom ukrala pozornost

01.07.2023 u 10:44

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: LOEWE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Mjesec dana nakon što je s Benom Affleckom izdvojila 60,85 milijuna dolara za novo ljubavno gnijezdo na Beverly Hillsu, latino diva neumorno obilazi trgovine namještajem kako bi na najbolji mogući način uredila 12 spavaćih soba i 24 kupaonice koliko sadrži ta luksuzna nekretnina

Jennifer Lopez ovog se vikenda uputila na svjetski poznatu aveniju Melrose u Los Angelesu, bez supruga Bena Afflecka i u nadi da će pronaći savršene sitnice za njihov novi otmjeni dom.

Uočena usred šopingiranja s prijateljicom, izgledala je ozbiljno i usredotočeno dok je razgledavala trgovinu namještajem u posve ležernom izdanju.

Poput istinske Njujorčanke, latino divu ni visoke temperature ne sprječavaju u nošenju legendarnih čizmi brenda Timberland kojim je zaokružila kombinaciju traperica vrećastog kroja i bijelog T-shirta znakovitog natpisa ‘Never too late’.

Izrađene od prepoznatljive žute kože zvane nubuk, Timberlandove čizme Yellow Boot postale su kultnom obućom zahvaljujući hip-hop sceni 1990-ih, kada su ih, među ostalima, nosili Aaliyah, Tupac, Notorious Big i članovi Wu Tang Clana.

Da je velika ljubiteljica ove kultne obuće Jennifer Lopez dokazala je nebrojeno puta, a njezina impresivna kolekcija timberlandica u ormaru uključuje i skupocjenu verziju u znaku kristala Swarovski, iz modne suradnje brenda i poznatog dizajnera obuće Jimmyja Chooa.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Predimenzionirane sunčane naočale ni ovoga puta nisu izostale, a ovo ležerno izdanje 53- godišnje Lopez uslijedilo je nakon što je nekoliko dana prije na ulicama Los Angelesa servirala ženstveni stajling u znaku chic cvjetne haljine.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA