VELIKA PROMJENA

Ksenija Pajić neprepoznatljiva s novom frizurom

03.06.2017 u 12:17

Bionic
Reading

Glumački posao nerijetko zahtijeva i neke fizičke promjene, a najčešće promjenu boje kose. Tako je zbog raznih uloga naša poznata glumica Ksenija Pajić bila brineta, crvenokosa, no nakon toga redovito bi vraćala plavoj boji kosi po kojoj je prepoznatljiva da bi sad iznenadila znatno kraćom kosom obojanom u pepeljasto-sivu nijansu

Na otvaranju Dana satira  55-godišnja glumica je blistala u bijeloj mini haljini  dugih rukava i metalik sandalama s platformom, no pozornost je ipak plijenila nova frizura.

Glumica je nekoliko puta u posljednjih 20 godina imala kraće periode bojanja kose u svoje prirodne, tamnije nijanse, ali redovito se vraćala omiljenoj plavoj boji. Na otvorenju 41. dana satire Fadila Hadžića  Ksenija Pajić iznenadila je novim lookom. Lijepa glumica skratila je poludugu bob frizuru, a drastično je promijenila i boju kosu obojivši je u pepeljasto sivu nijansu.

Iako je zagazila u šesto desetljeće života, lijepa Riječanka osvaja mladolikim izgledom, a tome svakako pridonosi i neizostavan osmijeh na licu i minimalan make up,  a to je look kojem je godinama vjerna.

  • +9
Poznati na otvorenju 41. dana satire Fadila Hadžića Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Lijepa 55-godišnja Riječanka trenutačno ima puno razloga za osmijeh, radi punom purom u matičnom kazalištu Gavella gdje je oduševila ulogom u predstavi 'Komet', a oporavila sei  od problema s kralježnicom. No, tazlog više za osmijeh je ipak  ljubav, a nedavno je priznala da je več godinu dana u sretnoj vezi s jednim zagrebačkim liječnikom.