ADELE:

'Krenut ću na dijetu samo za seks ili zdravlje'

08.11.2012 u 20:35

Bionic
Reading

Nova knjiga koja se bavi životom slavne britanske pjevačice Adele u prodaji je širom svijeta. Mnogi njeni obožavatelji saznat će kako je izgledao njen put do zvijezda

'Adele: Biografija' knjiga je novinara Chasa Newkeyja-Burdena koji se dotakao mnogih tema iz života slavne britanske pjevačice – od ljubavi do kilograma te svih njenih uspona i padova.

Kako je i sama rekla, Adele se dugo brinula kako će reagirati na komentare na njenu težinu – problem s kojim se i sama suočila – no nakon što je pogledala što neki ljudi o njoj misle na YouTubeu, shvatila je kako je jača nego što je mislila.

'Mislila sam da će me pogoditi zli komentari, no shvatila sam da sam uvijek nosila veće brojeve i da je to potpuno u redu. Skinula bih kilograme kad bi to imalo neki efekt na moj seksualni život ili moje zdravlje, no kako moja težina ne utječe ni na jedno ni na drugo, nemam namjere ići na dijetu', komentirala je slavna pjevačica.

Pjevačica također u knjizi otkriva kako je pomalo prestrašena pred publikom. Tijekom jednog koncerta u Belgiji povraćala je nekoliko puta, a u Amsterdamu je praktički pobjegla kroz izlaz za slučaj požara.