JAVITE SE NA VRIJEME

Krenule rezervacije za Tjedan restorana Zagreb

01.03.2013 u 18:20

Bionic
Reading

Amreican Express Tjedan restorana Zagreb održat će se u periodu od 8. do 17. ožujka

Danas su započele rezervacije za 6. American Express Tjedan restorana Zagreb. Pregled svih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati na web stranici http://www.tjedanrestorana.com/restorani.

Početak najukusnijeg tjedna proslavit ćemo na druženju uz sada već popularni Brunch, u nedjelju, 3. ožujka u 12 sati u Domu hrvatskih likovnih umjetnika u Zagrebu, galeriji Bačva. Restorani sudionici manifestacije pripremit će sitne zalogaje. Ulaz je besplatan i broj gostiju je ograničen.

American Express Tjedan restorana Zagreb održat će se u periodu od 8. do 17. ožujka 2013. godine na području grada Zagreba. U manifestaciji sudjeluje 48 restorana koji zadovoljavaju stroge kriterije organizatora. U navedenom razdoblju restorani gostima nude posebno osmišljene jelovnike. Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100 kn. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 50 posto veća.

American Express Tjedan restorana inspiriran je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, čiji cilj je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastro scene Hrvatske.