ZGODNA I ŠIK

Kratke hlačice i štikle i u trudnoći joj savršeno stoje

30.08.2013 u 10:47

  • +12

Poznati na promociji Krie designa

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Ona je trudnica koja u garderobi nema ništa trudničko, izgleda super, ne čita literaturu za trudnice i s nestrpljenjem očekuje svoje prvo dijete. Simpatična pjevačica Neda Parmać otkrila nam je kako podnosi trudnoću, kako novom stanju prilagođuje modni stil te što joj nedostaje

Zgodna pjevačica Neda Parmać do poroda ima nešto više od mjesec dana, no još uvijek stane u svoju garderobu koju novom stanju samo malo prilagođava.

'Većina stvari koje nosim je prilagodljiva, samo pomičem remen malo gore, malo dolje. Uglavnom se radi o tunikama. Ovo što sada imam na sebi je haljina koja je sada u službi majice jer se nategnula', komentirala je Neda, dodajući kako će izdržati još mjesec i pol i neće kupiti ništa trudničko.

No iako je dobila malo kilograma, nisu je zaobišle neke trudničke muke.


'Imam nekih tegoba, no definitivno mislim da je ovo laka trudnoća, jer nema nikakvih komplikacija, ali ipak je trudnoća s razlogom drugo stanje. Stalno sam umorna, spava mi se. Prva tri mjeseca mučnine, četvrti i peti glavobolje', kaže Neda.

Otkrila nam je i da je prestala čitati literaturu za trudnice.

'Prestala sam čitati jer me je sve to samo isprepadalo. Mame smo i neke nam stvari dolaze prirodno, a o dojenju i previjanju ću se naravno malo educirati', kaže Neda.

Zanimalo nas je i koja modna sitnica je spašava u trudnoći, a mlada buduća mama je spremno odgovorila da se radi o gumici za kosu. Nije ni čudo, jer su iza nas nesnosne vrućine, a biti trudan ljeti nije baš lako.

Nedostaju joj pak strukirane suknje, no zna da će se vrlo brzo vratiti na staru liniju, a i sada joj je ipak nešto drugo prioritet.