OUTFIT O KOJEM SVI BRUJE

Kraljici se ovo neće svidjeti: Umjesto očekivanog stajlinga, Kate Middleton se ovog puta odlučila za nešto potpuno drugačije

03.11.2020 u 10:53

Bionic
Reading

Princ William i Kate Middleton pridružili su se britanskoj radijskoj i televizijskoj voditeljici Kate Garraway u odlikovanju zdravstvenih radnika nagradom 'Ponos Britanije'. Vojvode od Cambridgea zahvalili su se medicinskom osoblju na hrabrosti i naporu koji svakodnevno ulažu tijekom pandemije, a osim lijepim riječima, domišljata Kate priznanje i podršku dala im je i svojim stajlingom

Što god odjene, dotični komadi odjeće i modni dodaci rasprodaju se brzinom svjetlosti, zbog čega supruga princa Williama slovi za najutjecajniju ikonu stila, a svaki njen stajling nađe se pod povećalom modnih kritičara. Isto je bilo i ovog puta. Vojvotkinja Kate Middleton još jednom je svojim stajlingom izazvala veliko zanimanje javnosti.

Možda se njen stajling neće dopasti kraljici Elizabeti II čije je mišljenje poprilično jasno kada je riječ o odijevanju kraljevskih dama, pogotovo onih u blizini krune, no sigurni smo kako je ostatak svijeta oduševljen. Umjesto damske haljine koja skriva ramena i dekolte te je dovoljno teška da se odupre vjetru i ne otkrije ono što ne bi trebala, vojvotkinja od Cambridgea odlučila se za ipak nešto drugačiji stajling.

Iako je svjesna činjenice da kraljica nije fan hlača, Kate ih je ovog puta odabrala ne mareći što će na to reći bilo tko, a za to je imala i potpuno opravdan razlog. Za susret sa zdravstvenim radnicima kojima je odala priznanje za sav trud, rad i odricanje u proteklih devet mjeseci 38-godišnja vojvotkinja je odjenula tamnoplavi sako s potpisom brenda Smythe i široke hlače na crtu s potpisom Max Mare, no zvijezda stajlinga je plava košulja s potpisom londonskog brenda Lisou.

Romantična košulja na kratke rukave krasi sitni print duge koja tijekom ove pandemije ima važnu ulogu. Duga je postala simbol podrške zdravstvenim radnicima, a Kate je ovim stajlingom željela naglasiti svoje divljenje i poštovanje svim liječnicima i medicinskim sestrama koji mukotrpno rade na spašavanju života.

Bluza čija cijena iznosi oko 2.100 kuna odlično se uklopila u cijeli stajling te je naišla na oduševljenje britanskih građana.

Inače brend Lisou ima dugačku listu britanskih i američkih slavnih obožavateljica, uključujući Helen Mirren, Gwyneth Paltrow i Hilary Duff. Ovaj vrlo mladi brend osnovao je 2018. godine Rene Macdonald, koji je sasvim sigurno oduševljen što je vojvotkinja odabrala komad odjeće s njegovim potpisom o kojem ne prestaju brujiti mediji.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: ITV / Ferrari / Profimedia