izgleda sjajno

Njezin dobar izgled je bezvremenski: Jennifer Aniston dokazala je da dobre traperice baš nikada ne izlaze iz mode

27.09.2022 u 10:19

Bionic
Reading

Jennifer Aniston oduvijek je i više nego uspješno njegovala izgled 'djevojke iz susjedstva', a mnogi ostaju zapanjeni činjenicom da slavna glumica izgleda gotovo jednako mladoliko kao i na početku karijere. Odjevena u uske traperice i chic sako Jennifer je viđena u New Yorku za vrijeme snimanja novih epizoda 'The Morning Showa' i još jednom istaknula svoj sjajni izgled

Jennifer Aniston izgledala je nevjerojatno za vrijeme snimanja novih epizoda 'The Morning Showa'. 53-godišnja glumica kombinirala je klasične i trendi stilove.

Uparila je skraćeni crni sako s gumbima u boji kornjačinog oklopa s crnom dolčevitom, a vrlo chic crni sako kratkog kroja savršeno ke istaknuo njezin vitki struk.

  • +7
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Casual chic jaknicu idealnu za jesenske dane kombinirala je s vječnim trapericama tamnoplave boje i širih nogavica. Ta kombinacija savršeno je istaknula njezinu siluetu zahvaljujući pripijenom gornjem dijelu i lepršavom donjem dijelu.

Njezina frizura s ravnim kosom boje karamele padala joj je ispod ramena dok je hodala ulicama New Yorka. Inače, Jennifer trenutno snima scene za treću sezonu hit novinske drame u kojoj također glume Reese Witherspoon i Jon Hamm.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, sako i traperice predstavljaju idealne basic modele za jesenske dane. S promjenom modnih trendova i odlaskom skinny modela traperica u zaborav, sve su popularniji modeli širih nogavica. Ljubiteljice klasike rado biraju modele zvonolikog oblika, istovremeno klasičan i trendi, ležeran i chic, ovaj model uvijek je dobar izbor.

Jennifer je stajling upotpunila i naočalama tankih okvira, crnim gležnjačama i prstenom. Njezin stajling mnoge je podsjetio na stajling koji je 2010. godine također prošetala ulicama New Yorka i još jednom dokazala da su njezin sjajan izgled i ljepota, ali i traperice ovog kroja, bezvremenski.

  • +3
Traperice za jesen Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije