OLIVIA PALERMO

Besprijekoran modni ukus: Šik cipele za stajlinge bez greške

03.07.2018 u 10:29

Bionic
Reading

Jedna od najprepoznatljivijih lica modne industrije, Olivia Palermo, ovih dana drži naporan poslovni ritam, a sve zbog aktualnog tjedna mode u Parizu na kojem se kao i svake godine okupila modna krema. Ikona stila, kako joj mediji često tepaju, zablistala je u nekoliko izdanja na revijama poznatih modnih kuća i još jednom potvrdila zašto je broj jedan kada je odabir stajlinga u pitanju

Slavna trendseterica i modna blogerica Olivia Palermo trenutno je svoju njujoršku adresu na kojoj živi sa suprugom Johannesom Hueblom zamijenila Parizom, gdje se trenutno odvija pariški haute couture tjedan mode. 32-godišnja ljepotica, koju samo na Instagramu prati vojska od 5,2 milijuna obožavatelja, na tjednu mode popratila je nekoliko revija poznatih modnih kuća i svojom pojavom još jednom plijenila pažnju iz prvih redova.

Na modnoj reviji kuće Schiaparelli slavna brineta pojavila se u atraktivnom odijelu još atraktivnijeg dvobojnog uzorka s potpisom ove poznate francuske kuće. Ženska odijela trenutno su jako popularna među svjetskim trendsetericama, no samo rijetkim damama poput Olivije polazi od ruke iznijeti ovakav dominantan print od glave do pete. Umjesto štiklama, što je gotovo pa nepisano pravilo kada je riječ o ovakvom događanju, slavna trendseterica upotpunila je stajling crnim oksfordicama koje često i rado nosi te neizbježnim sunčanim naočalama bez kojih ne napušta kuću.

  • +16
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Istog dana odvijale su se još dvije revije na koje je slavna ljepotica trebala stići, pa je svoje oksfordice sačuvala i za naredni stajling. Za reviju modne kuće Giambattisto Valli Olivia je odabrala ženstvenu nježno ljubičastu haljinu u skladu s kreacijama poznate modne kuće, napravljenu od čipke te ukrašenu 3D cvjetovima, svjetlucavim kamenčićima i perjem.

Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za reviju modne kuće Dior slavna brineta ipak je odlučila uskočiti u visoke potpetice, a pažnju je plijenila u elegantnoj i vrlo profinjenoj crnoj kombinaciji s potpisom Diora - suknji do gležnja i košulji koje je začinila šarenom torbom i 'statement' zlatnim nakitom.

  • +15
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia