UVIJEK U TRENDU

Stajling bez greške: Najstajliš kraljica zablistala u komadu od 230 kuna

12.12.2018 u 12:34

Bionic
Reading

Jordanska kraljica Rania osim što plijeni svojom klasičnom ljepotom, redovito oduševljava i svojim fantastičnim modnim stilom

Jordanska kraljica redovito se nalazi vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a svoju je titulu kraljice stila opravdala puno puta modnim izdanjima koja su za svaku pohvalu.

Kraljica se uvijek drži profinjenog, damskog stila koji joj sjajno pristaje.

Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Rania je ponovno briljirala na dodjeli Arab Social Media Awards u Dubaiju gdje je primila nagradu kao najutjecajnija osoba arapskog svijeta u ovoj godini.

Kad se zgodna kraljica pojavila svi su je zadivljeno promatrali u stajlingu za čistu peticu.

Supruga kralja Abdullaha II koja je 31. kolovoza proslavila 48. rođendan, svoju je vitku figuru naglasila efektnom kombinacijom košulje od baršuna i plisiranih zelenih suknja-hlača, popularnih kulotica s potpisom Zare, omiljenog high street brenda koji obožavaju Hrvatice čija je cijena sasvim prihvatljiva: 229 kuna.

Outfit za pamćenje upotpunila je elegantnim remenom koji je naglasio njezin viski struk i stiletticama.

Stajling kojem se nema što prigovoriti upotpunila je mladenačkom frizurom: kosom stiliziranom u ležerne uvojke.

Iako kraljica u svojoj garderobi ima odjeću najprestižnijih svjetskih dizajnera, ponekad nosi i high street brendove poput Zare. Prekrasnu košulju s potpisom španjolskog modnog diva već je nosila ranije ove godine.

Prilikom posjeta Ajlounu u Jordanu gdje se susrela sa ženskom udrugom Al Kifah koje su 2004. pokrenule farmu organskih proizvoda, lijepa je kraljica odabrala jednostavnu bijelu košulju s ukrašenim rukavima iz svima pristupačnog high street brenda Zara, koja košta svega 180 kuna.

Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao i obično njezin je make up bio decentan i neupadljiv, naglasivši nježne crte lica jordanske kraljice palestinskog podrijetla.

Inače, jordanski kralj i kraljica proslavili su ove godine 25. godišnjicu braka.

  • +14
Melania Trump i kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Par se upoznao na jednoj večeri 1992. godine, a vjenčali su se 10. lipnja 1993. godine u palači Zahran.

LIJEPE I PAMETNE

Njihovim žilama ne teče plava krv: Evo iz kakvih obitelji dolaze dame koje su osvojile najpoželjnije prinčeve

Pogledaj galeriju

Rania je za svoj dan iz snova odabrala samo za nju rađenu vjenčanicu s potpisom Brucea Oldfielda, a sve od tada javnost sa zanimanjem prati njezine odjevne kombinacije, koje su uvijek očaravajuće.