BESPRIJEKORNO DOTJERANA

Kraljica Rania isprobala modni trend koji će dominirati proljetnom sezonom

18.10.2018 u 10:51

Bionic
Reading

Osim ljepotom, jordanska kraljica Rania javnost osvaja pomno osmišljenim stajlinzima zahvaljujući kojima ponosno nosi titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

U kraljevskoj palači Al Husseiniya u Ammanu, kraljica Rania sa suprugom, kraljem Abdullahom II., ugostila je švedsku princezu Victoriu i princa Daniela. Uvažene goste, Rania je dočekala u haljini popularne dužine midi s potpisom britanskog brenda Ralph & Russo.

Njezin odabir pastelno ružičaste haljina od organza tkanine, izmijenjena je verzija modela haljine predstavljene u aktualnoj jesenskoj kolekciji brenda, a pokazala se idealnim odabirom za navedenu prigodu.

Zanimljiva haljina uspjela je dotaknuti trend koji će dominirati proljetnom sezonom, a odnosi se na plisiranu suknju.

Alessandra Rich i modne kuće Burberry i Gucci samo su neka od renomiranih dizajnerskih imena koja su predstavila vlastite verzije ženstvenih, plisiranih silueta suknji.

Odabirom plisirane haljine s bluzom ukrašenom mašnom na ovratniku, jordanska kraljica Rania zračila je elegancijom, a novo izdanje upotpunila je blijedo ružičastim cipelama u špic, pismo-torbom u identičnoj nijansi haljine, visećim naušnicama i dodatkom pametnog sata Apple.

Za susret s kraljicom Raniom i kraljom Abdullahom II., princeza Victoria također se odlučila za lepršavi model haljine ukrašenog volanima i zanimljivim crno-bijelim uzorkom.

ODVAŽNA IZDANJA

Kate Middleton se ovo ne bi usudila: Kraljevske dame u koži prkose modnim pravilima

Pogledaj galeriju