vrijedilo ju je reciklirati

Kraljica Maxima ima midi haljinu savršenu za dane kada ne znate što odjenuti

30.03.2023 u 15:19

  • +11

Kraljica Maxima

Izvor: Profimedia / Autor: ANP / DDP USA / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima u sklopu brojnih kraljevskih angažmana pokazala je svoje kulinarske vještine, a pri tome i upečatljivu haljinu, tako dobru da ju je reciklirala iz svog ormara

Dobri modni komadi su vječni, a potvrdila je to i nizozemska kraljica Maxima koja je izgledala vrlo elegantno tijekom posjete dvjema organizacijama koje podržava Oranje Fonds: Women's Centre. Za u prigodu 51-godišnja kraljica posegnula je za elegantnom tamnoplavom haljinom s upečatljivom bijelom aplikacijom u obliku cvijeta načinjenog od čipke. Tako jednostavno i elegantno, a opet upečatljivo i vrijedno ponavljanja.

Modnim obožavateljima i pratiteljima uvijek dobro raspoložene i nasmijane kraljice nije trebalo dugo da shvate kako se radi o modnoj reciklaži. Naime, istu vunenu haljinu s reljefastim cvjetnim uzorkom s potpisom Oscara de la Rente nosila je kada je posjetila regiju Dune and Bulb u Južnoj Nizozemskoj u travnju 2022.

Tijekom razgovora sa ženama iz Db4all Cooks u Roermondu kraljica, inače majka 3 djece, nije se bojala zasukati rukave te je pokazala kako se odlično snalazi u kuhinji. Inače, spomenutu projekt priprema stotine obroka dnevno za distribuciju potrebitima.

Osim toga, Maxima je posjetila je i DB4ALL Kookt, inicijativu centra za mlade DB4ALL i nogometnog kluba Tigers Roermond, koja nudi podršku mladima u obliku klubova za domaće zadaće i radionica.

Kraljica je za taj izlazak bila tipično elegantna, sparivši svoju tamnoplavu midi haljinu sa salonkama u odgovarajućoj nijansi, modelom s potpisom vječnog Gianvita Rossija.

  • +11
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: PPE / SIPA PRESS / PROFIMEDIA/MEGA AGENCY