novi posjet

Elegantni stajlinzi: Kraljica Letizia nakon krunidbe stigla u Zagreb na druženje s prvom damom Hrvatske

10.05.2023 u 09:20

  • +5

Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Casa de S.M. el Rey / JOSE JIMEN / ContactoPhoto / Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia stigla je u Zagreb na Kongres o prevenciji pretilosti u dječjoj dobi, na poziv hrvatske prve dame Sanje Musić Milanović

Hrvatska prva dama Sanja Musić Milanović ugostila je španjolsku kraljicu Letiziju koja je u utorak doputovala u Zagreb kako bi prisustvovala Kongresu o prevenciji pretilosti u dječjoj dobi.

Pokrenula ga je upravo Musić Milanović u suradnji sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom, a španjolska kraljica odazvala se pozivu kao posebna ambasadorica za prehranu FAO-a i stigla je u hrvatsku prijestolnicu drugi put u šest mjeseci.

Glavni događaj na rasporedu je u srijedu te je, prema običaju, večer dobrodošlice održana tijekom jučerašnjeg dana u Predsjedničkim dvorima. Za tu priliku hrvatska prva dama odjenula je otmjenu crnu suknju i elegantnu crnu košulju efektnih šarenih pruga i cvjetnog dizajna.

Stajling kraljice Letizije bio je sušta suprotnost, čime je uspješno tvorio upečatljiv kontrast. Naime odjenula je potpuno bijeli outfit koji su sačinjavali ravne hlače, sako i chic satenski top sa ženstvenim uzorkom čipke. Dozu glamura pružile su zlatne naušnice i metalnozlatna torbica usklađena sa salonkama istog dizajna.

Hrvatska prva dama na svečanu večer stigla je u društvu supruga, predsjednika Zorana Milanovića, te je kraljicu Letiziju pozdravila prijateljskim zagrljajem punim topline.

  • +2
Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Prethodno su se susrele u studenom prošle godine, kada je španjolski kraljevski par stigao u Zagreb povodom 30. obljetnice uspostave diplomatskih odnosa Španjolske i Hrvatske.