DVA OUTFITA

'Civilni' i kraljevski stajling: Kraljica Letizia ponovno zaslužila petice za stil

28.02.2019 u 21:06

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia sjajno izgleda u svakoj prigodi, a njezine su modne kombinacije prava inspiracija za zaljubljenice u modu

Zgodna 46-godišnja Španjolka briljira po pitanju mode, pa se na prste ruke mogu nabrojati situacije kad je modno zakazala.

  • +21
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivša novinarka ima nevjerojatan osjećaj za stil te s lakoćom slaže stajlinge kojima je teško naći zamjerku.

Majka dvije djevojčice u svakoj prigodi mami poglede, a zanimljivo je kako se ne libi ni svima pristupačnih brendova poput Zare ili Manga.

Kralj Felipe VI i kraljica Letizia ugostili su u kraljevskoj palači u Madridu, predsjednika Perua Martína Vizcarru i njegovu suprugu, Maribel Diaz, a lijepa je brineta ponovno bila najzapaženija uzvanica.

MODNA IKONA

Kraljica Letizia zablistala u pristupačnoj haljini popularnog high street brenda

Pogledaj galeriju

Kraljica Letizia bila je utjelovljenje elegancije u kombinaciji koju bi poželjela svaka fashionistica. U sivom kaputu s bijelim detaljima i remenom i haljini trendi zmijskog uzorka omiljenog joj high street brenda Massimo Dutti, u sastavu kompanije Inditex čiji je vlasnik samozatajni Španjolac Amancio Ortega, jedan od najbogatijih Europljana.

iako si može priuštiti najskuplje dizajnerske komade, stajliš kraljica ovoga se puta odlučila za popularni high street brend koji vole i Hrvatice, a cijena haljine koju je nosila je skromnih oko 860 kuna!

  • +27
Kraljica Letizia od Španjolske Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovaj outfit koji vitkoj i visokoj Španjolki pristajao kao saliven, upotpunila je crvenim cipelama od brušene kože i odgovarajućom torbom.

Na svečanoj večeri kraljica je pak nosila raskošnu toaletu u ljubičasto-plavim tonovima bez naramenica, a kosu je podignula u glamuroznu punđu.

Inače, Letizia i Felipe VI su u braku od 2004. i ponosni su roditelji dvije kćeri, Leonor i Sofije.