predmet žudnje

Kraljica Letizia izgleda sjajno u casual izdanju, a njezin kaput je čisto savršenstvo

31.10.2022 u 09:16

Bionic
Reading

Tijekom posjete španjolskoj Asturiji španjolska kraljica Letizia ponovno servira stajlinge vrijedne pažnje. Kako bi se zaštitila od hladnoće, ali i ostala vrlo chic španjolska vladarica nosila je upečatljiv elegantni dvobojni kaput-ogrtač s potpisom Caroline Herrere

U pratnji svog supruga, španjolskog kralja Felipea IV, kraljica Letzia posjetila je Cadavedo i za tu prigodu odabrana nešto ležerniji stajling. No, ni ovog puta ova neokrunjena kraljica stila nije razočarala te je dokazala kako se i u ležernim stajlinzima snalazi podjednako dobro kao i u onim elegantnim.

Njezin ležeran stajling protkan prigušenom elegancijom odisao je udobnim i bezvremenskim komadima koji baš nikada ne izlaze iz mode. Stigavši na odredište u jutarnjim satima kraljica je odjenula mornarski prugasti Hugo Boss džemper, casaul no dotjeran pleteni komad koji je već nosila, a ovaj put ga je kombinirala s crnim trapericama širokih nogavica.

  • +10
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Odabir obuće bio je vrlo upečatljiv, jer se umjesto sportskih cipela ili mokasinki, koje inače bira za ovakav tip izlaska, odlučila za gležnjače u kaubojskog stila sa špicastim vrhom i širokom niskom petom. Upravo je to jedna od modela cipela koji modni stručnjaci najavljuju kao hit komad za sezonu pred nama.

Nastavljajući se na minimalizam i diskretnu estetiku, odustala je od torbe i naglašenog nakita, odabravši samo neodvojivi zlatni prsten Karen Hallam i male sjajne naušnice. U jednom trenutku počela je padati kiša, a temperatura se spustila, pa je kraljica na već sjajno složen stajling dodala i kaput.

Odlučila se za novi dizajnerski kodam s efektom pelerine od Caroline Herrere. Elegantan štofneni komad širokih kimono rukava u ekru tonu s crnim detaljima na rubu i prednjim džepovima – tako jednostavan, a opet tako chic komad koji spaja udobnost, funkcionalnost i upečatljiv dizajn.

  • +22
Trendi jakne i kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije