odlični izbori

Kraljica Letizia ima tako dobar stajling, a njezine nasljednice nimalo ne zaostaju za njom

11.08.2023 u 09:42

  • +6

Španjolska kraljevska obitelj

Izvor: Profimedia / Autor: EUROPA PRESS/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Barbie groznica nije zaobišla ni španjolsku kraljevsku obitelj koja se za vrijeme svog ljetovanja uputila u kino u Mallorci kao bi pogledala film 'Barbie'. To je bila još jedna prilika da kraljica i njezine kćeri pokažu sjajne modne izbore i komade koje bismo rado imali u ormaru

Španjolska kraljevska obitelj uživa u ljetovanju na Mallorci, a budući da trenutno nemaju kraljevskih obveza i dužnosti, vrijeme provode u zajedničkim obiteljskim izlascima. Tako su kralj i kraljica planove za slobodno vrijeme podređuju svojim kćerima princezom Leonor i infantom Sofijom.

Njih četvero, u društvu kraljice Sofíe, večer su proveli u kinu Ciutat, smještenom u trgovačkom centru Escorxador, te se tako pridružili međunarodnom Barbie fenomenu te uživali u izvedbi Margot Robbie i Ryana Goslinga na velikom platnu.

I ovoga puta pripadnice kraljevske španjolske obitelji pažnju su privukle odličnim modnim izborima. Daleko najviše pogleda privukla je nasljednica španjolske krune, princeza Leonor koja se pridružila Barbiecore trendu s satenskom midi haljinom boje fuksije koju je kombinirala s bijelom torbicom i bež espadrilama, vječnim ljetnim izborom modno osviještenih pripadnica španjolske obitelji. Naravno, sve s potpisom španjolski brendova. Tako je satenska haljina djelo španjolskog brenda Sfera, damsku torbicu potpisuje brend Mint&Rose, a espadrile Adolfo Domínguez.

Infanta Sofía odlučila se za suptilniju verziju hit boje te je blistala u Indiancold minihaljini cvjetnog uzorka koju je spojila s poznatim Alhamaa espadrilama pune pete i trakicama koje se vežu oko gležnja.

Sama kraljica igrala je kartu udobnosti te je vječnu bijelu košulju brenda TCN spojila s laganim plavim satenskim hlačama brenda Ansa per Ansa Menorca. Ipak, kraljica je ovog puta izostavila omiljene joj espadrile te je nosila ravne sandale od brušene kože u svijetlosmeđoj varijanti.

  • +5
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo