VELIKI POVRATAK

Kraj vladavine štikli: Ovo su cipele kojima su opčinjene zaljubljenice u modu

21.02.2019 u 18:32

Bionic
Reading

Sudeći prema trendovima na Instagramu, ovoga bismo proljeća mogle ponovno početi nositi pomalo zaboravljene balerinke

Među prvima ih je popularizirala modna ikona Kate Moss koja godinama nije izlazila iz balerinki i omiljenih ih joj skinny traperica u kombinaciji s bikerskim jaknama, što je vremenom postao njezin zaštitni znak.

Čini se da ćemo ovoga proljeća rado šetati u balerinkama koje su doživjele svoj veliki comeback, a modne influencerice ih najradije nose u kombinaciji s jeansom visokog struka i odrezanih rubova.

Iako se već neko vrijeme najavljuje njihov veliki povratak, zaljubljenice u modu oduševljeno su prigrlile ovaj trend koji sjajno izgleda kako za dnevne tako i večernje prigode.

Ovoga proljeća balerinke su se vratile u novom, nikad ljepšem ruhu u skladu s novim trendovima pa možemo birati između onih s remenčićima, od lakirane ili brušene kože, sa špic vrhom, balerinki animal uzorka, u trendi 'kroko' koži...

Izbor je nikad bogatiji pa će svatko naći nešto što mu odgovara i u čemu će se osjećati kao djevojka od milijun dolara.

  • +12
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim što izgledaju mladenački šarmantno i prizivaju pariški chic, balerinke su svakako puno udobnije od vrtoglavih stilettica i uklapaju se u svaki stil.

  • +5
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Balerinke mogu izgledati vrlo elegantno kako ih je nedavno nosila modna klasičarka Angelina Jolie u šetnji s 10-godišnjom kćerkicom Vivianne ili pak totalno chic na novoj modnoj ikoni Meghan Markle koja je balerinke u nijansi boje konjaka s špic vrhom nosila s podrapanim trapericama i širokom bijelom košuljom oduševivši modne znalce.

U svakom slučaju balerinke su se vratile i nikad nisu izgledale privlačnije.