NOVI TRENDOVI

Kožne jakne koje ćete poželjeti u ormaru ove sezone

31.01.2013 u 08:48

Bionic
Reading

Klasična crna motoristička jakna je čista klasika te joj rijetko tko može odoljeti. Međutim, ove sezone na scenu stupaju neki sasvim novi trendovi kojima će rijetko tko moći odoljeti

Nevjerojatno, ali istinito: kožna jakna pristaje na gotovo sve modne kombinacija, pa je tako lako nosiva na traperice, ali i na svečaniju haljinu. Definitivno jedan od najpopularnijih modela je ona crna, motoristička, pomalo istrošenog izgleda koja pristaje poput druge kože. Međutim, ne treba zanemariti ni neke sasvim nove trendove koji na scenu nastupaju dolaskom nove sezone.

Dok će crnu kožnu jaknu ipak biti najlakše kombinirati s ostatkom garderobe, te je najbolji izbor za vječne klasičare koji ne mare puno za trendove, valja razmisliti o onima sa zatvaračem pomaknutim sa strane ili pak ukrašenima pokojom zakovicom. Nakon crne, zasigurno najpopularnija kožna jakna je ona u smeđoj varijanti, a osim one klasične s pasicom na rukavima i u struku, tu su i one bogatih ovratnika, ukrašenih krznom, dubokog dekoltea ili pak s remenom u struku.

No, ako se doista želite izdvajati, odaberite onu jarke boje koja zasigurno upada u oči. Kraljevsko plava s mini peplumom je kao stvorena za prave dame, vječne rokerice oduševit će ona crna ukrašena zlatnim detaljima te crno-bijelim rukavima. Onima koji vole biti posve drugačiji od drugih odličan izbor su jakne od brušene kože koje sežu čak do koljena ili pak one sa sjajnim detaljima i rupicama. Posve trendi izgledaju i kožne jaknice s dvostrukim zatvaračem, a za vječne djevojčice kao stvorena je ona u ljubičastoj boji.