FASHION GURU

Konačno da vidimo Antoniju Blaće u nečemu normalnom, jer ono na sceni je sasvim druga priča

 • Fashion Guru
  Autor: Fashion Guru
 • Zadnja izmjena 04.05.2018 15:34
 • Objavljeno 04.05.2018 u 15:34
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Iako su njezina izdanja u emisijama Big Brother bila, blago rečeno, diskutabilna, Antonija Blaće dokazuje da je dorasla modnom zadatku kada je riječ o dnevnim kombinacijama

Konačno da vidimo Antoniju Blaće u nečem normalnom. Ustvari ovo nije prvi put da hvalim voditeljicu kada izlazi u privatnim stajlinzima. Scenski su sasvim druga priča.

Antonija Blaće

Antonija Blaće

Izvor: Promo fotografije / Autor: Auto

Istina je da s ovom kombinacijom nije moglo puno pogriješiti, ali ovako ja vidim njezin stil. Frizura neuredna, vjerojatno je na putu prema frizeru, ali baš takva je dobra, a čizme su pun pogodak.

 • +2

Antonija Blaće

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Komentari čitatelja 2

Prikaži sve
 • brankec

  05.05.2018 09:46

  - Izgleda da NITKO pametan neće voditi BB, i nema boljeg voditelja od "frfljive" Antonije ?? > NIKAD - "GORE" NOGE I KOLJENA - NISAM VIDIO ?! - TKO JE TOLIKO FORSIRA, DA "MI" MORAMO GLEDATI TU NEZANIMLJIVU KREZUBU OSOBU ????

 • svizac85

  04.05.2018 21:15

  Kakva spodoba, ali doista....ko nju gura na scenu meni nije jasno, ali em frflja dok prica, em taj rasckep medu zubima, em seljance vidis dok prica, to zaista za televiziju nije.....Grubnic je zapravo prvi drito pogodio kakav stajling njoj pase, a to je seljance koje ovce cuva na ispasi....

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi