MODNA INSPIRACIJA

Komadi od kože ponovno su veliki hit, a kožne haljine nikad nisu bile ljepše i poželjnije

07.03.2023 u 12:16

Bionic
Reading

Jedno je sigurno, trendovi koji dominiraju pariškim Tjednom mode vrlo brzo svoje mjesto nađu i na gradskim ulicama i Instagram profilima brojnih zaljubljenica u modu, a ove je sezone sve u znaku velikog povratka komada od kože, osobito haljina

Iako odjeća od kože nikad nije out te je uvijek među poželjnim odjevnim predmetima u svakoj garderobi koji su bezvremenskog karaktera poput primjerica jakna ili hlača, ove će sezone fokus biti na haljinama.

Nikakvo čudo jer je riječ o moćnom komadu koji privlači poglede te će svakom outfitu dati posve novu dimenziju, s rokerskom, mladenačkom notom koja briše godine u trenu.

  • +11
Emma Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Neodoljive i chic, kožne haljine su doista must have ovoga proljeća i istovremeno izgledaju elegantno, cool i zavodljivo.

Osim toga, kožne haljine mogu se stilizirati na puno različitih načina i pašu uz svaki tip obuće od modela na petu pa do udobnih loaferica ili oxfordica.

  • +11
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Upravo su u haljinama od kože uočene i slavne zaljubljenice u modu na modnoj reviji francuske luksuzne modne kuće Céline u sklopu Tjedna mode u Parizu, očaravši sve svojim cool stajlinzima.

Glumice Emma Roberts i Naomi Scott napravile su iskorak od klasične crne te su briljirale uupečatljivim haljinama u žutoj odnosno smeđoj boji, dok je poznata indijska aktivistica Trisha Shetty izgledala fantastično u crnoj kožnoj haljini s voluminoznim rukavima uparivši je sa srebrnim sandalama platformama.

Poznata plus size manekenka Ashley Graham također je viđena u Parizu u prekrasnoj haljini od kože s cool detaljima u vidu resica i sitnih rupica spojivši ovu statement kreaciju s oxford cipelama za što je zaradila brojne komplimente.