za svaku prigodu

Komad koji se isplati imati u ormaru: Katie Holmes dokazuje da je crna slip haljina uvijek dobar izbor

14.10.2022 u 09:06

Bionic
Reading

Tijekom dana Katie Holmes na ulicama New Yorka srest ćete uglavnom u baggy trapericama i širokim džemperima, no kada dođe vrijeme za večernje izlaske tada njezin stil doista dolazi do izražaja. Jednostavni no vrlo efektni komadi koji slave ženstvenost na najljepši način dominiraju njezinim ormarom, a ovim stajlingom nas je uvjerila da je crna slip haljina uvijek dobar izbor

U duhu stila Kate Moss koja je bila jedna od predvodnica zavodljivog, ženstvenog odijevanja bez pretjerivanja i kompliciranja, Katie Holmes je u maloj crnoj haljini stigla na večeru kojom je Bulgari proslavio svojih 50 godina u SAD-u.

Ovim Kateinim stajlingom sve obožavateljice slip haljina po uzoru na Kate Moss doći će na svoje – crne boje, tankih naramenica i dubokog dekoltea pravo je oličenje chica.

  • +3
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Manny Carabel / Getty images / Profimedia

Crnoj slip haljini koja zavodljivo klizi preko tijela te završava lepršavim porubom Katie je dodala osobni pečat te ju je stilizirala sa šiljastim kožnim čizmama do koljena koje su unijele jesenski štih, a za glamurozan prizvuk našla se tu ogrlicom s privjeskom i zlatni Bulgari sat.

Ovaj jednostavan, a efektan stajling dokazuje da je slip haljina izvrsna opcija za svaki večernji izlazak. Crni stajlinzi posebno su svestrani i mogu se stilizirati drugačije i prilagođeno kako bi odgovarali svakoj prilici. Nema sumnje, duga crna slip haljinu zaslužuje svoje mjesto u svom ormaru, ona je pobjednički izbor za praktički svaki događaj, u bilo koje doba godine.

  • +7
Haljine slip kroja Izvor: Promo fotografije / Autor: promo