JEDNOSTAVNA I ELEGANTNA

Kolinda Grabar Kitarović ovoga je puta igrala na sigurno i nije pogriješila kada je odabrala crno odijelo

29.05.2022 u 14:36

Bionic
Reading

Dobre poznavateljice mode odavno znaju jedno od najvažnijih modnih pravila - s jednostavnim kombinacijama postići ćete više nego s nabacivanjem svega po sebi, a toga se drži i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović

Kolinda Grabar Kitarović voli ženstvena odijela, što je pokazala u mnogobrojnim prilikama. Ona joj itekako dobro pristaju pa stoga često poseže za tom provjerenom kombinacijom za koju je sigurna da ne može pogriješiti.

Bilo je tako i sada, tijekom njezinog gostovanja na panelu održanog na konferenciji Naslijeđe generacija - 30 godina međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, u organizaciji Ministarstva vanjskih i europskih poslova, a na kojem je sudjelovala i sama Kolinda Grabar Kitarović.

  • +2
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Sa svojom dobro poznatom skupljenom kosom u nisku pundžu, i ostavljenim šiškama da padaju na desnu stranu, Kolinda je u zagrebačku Muzičku akademiju stigla u crnom odijelu koje se sastojalo od hlača, sakoa i prsluka, a ispod toga se nazirala njoj omiljena tzv. pussy bow bluza u bijeloj boji i sa crnim točkama.

Ovoga je puta umjesto cipela sa visokim potpeticama odabrala jednostavna crne kožne balerinke koje idu u špic i imaju sitne detalje.