ARTISTRY

Kolekcija inspirirana bojama Mediterana

14.02.2012 u 15:05

Bionic
Reading

Tvrtka Amway predstavila je limitiranu kolekciju ARTISTRY™ Escape to Paradise inspiriranu sjajnim i očaravajućim bojama Mediterana. Kolekcija ARTISTRY™ Escape to Paradise sastoji se od palete Beachfront s nježnim brončanim nijansama koje licu daju poseban sjaj te palete Seascape s jarkim bojama za izražajan izgled. Palete sadrže rumenilo, dvostruko sjajilo za usne te sjenilo i olovku za oči

Paleta Beachfront sastoji se od sjenila za oči u nijansama blijedo-ružičaste i zlatnobež boje te boja lavande i breskve. Ljubičasta olovka za oči u kombinaciji sa sjenilom svidjet će se svima koji vole naglasiti oči. Dvostruko sjajilo za usne Tropical Coral te rumenilo Golden Glow daju neodoljiv sjaj obrazima i usnama.

Paleta Seascape sastoji se od sjenila za oči svjetloplave i ljubičaste nijanse te nježne bež i smeđe nijanse. Kombinacijom sjenila i tirkizne olovke za oči naglašava se prirodan sjaj očiju. Za blistav sjaj obraza i usana tu su i rumenilo Fresh Radiance te dvostruko sjajilo za usne Pacific Orchid u nijansama ljubičaste i boje lavande.

Ovog proljeća u modnom svijetu dominirat će svijetli i sjajni tonovi. Nosit će se šarene boje u širokom rasponu od razigranih žutih, proljetnih zelenih, sočnih narančastih, koraljnih crvenih te ljubičastih i pastelnih boja. Nova proljetna kolekcija ARTISTRY™ Escape To Paradise spaja trendi boje sezone s prekrasnim bojama Mediterana u dvije palete proizvoda u kojima se može pronaći ponešto za svakoga. Proizvodi iz kolekcije ARTISTRYTM Escape To Paradise za proljeće 2012, kao i ostali proizvodi tvrtke Amway mogu se nabaviti isključivo putem Amwayevih nositelja posla (ANP).