ŽUDE ZA UZBUĐENJIMA

Koji horoskopski znakovi najranije žele napustiti roditeljski dom

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 17.11.2019 11:04
 • Objavljeno 17.11.2019 u 11:04
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Ima ljudi koji žele otići iz svog doma što ranije bilo zato što ih obitelj guši, bilo zato što žele postati gazde vlastitog domaćinstva, siti su sredine u kojoj su odrasli, radoznali su, žude za uzbuđenjima...

Neki zodijački znakovi posjeduju ove osobine u većoj mjeri od drugih pa su skloniji napuštanju obiteljskog doma prvom prilikom.

Strijelac

Bilo bi čudno da se Strijelac ne želi odseliti od kuće čim mu se ukaže prilika za to. S vremena na vrijeme treba mu krupnija promjena, a najbolji je način za to život na različitim mjestima. Selidbom otvara mogućnost upoznavanja novih životnih stilova, kultura i tradicija. Ako se i ne odseli, koristi dom kao bazu za putovanja, ali se ne zadržava dugo u njemu.

 • +10
 • +7

Taylor Swift horoskopski je Strijelac, rođena je 13.12. 1989.

Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Blizanci

Najprilagodljiviji znak zodijaka na novoj se lokaciji ubrzo počinje osjećati kao kod kuće. Da bi se što prije uklopio i što manje izdvajao od domorodaca, usvaja lokalne običaje i obilazi popularna mjesta. Majstor komunikacije lako sklapa poznanstva te gradi široku osobnu i profesionalnu mrežu. Nije duboko emocionalan i dobro podnosi odvajanje od uobičajene sredine pa će se bez teškoća preseliti više puta.

 • +6
 • +3

Nicole Kidman rođena je 20. lipnja 1967. u znaku Blizanaca

Izvor: Profimedia / Autor: Magnus Sundholm / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vodenjak

Selidba daleko od kuće jedan je od dobrih načina ostvarivanja nezavisnosti za kojom Vodenjak žudi od djetinjstva. Sviđaju mu se izazovi koji podrazumijevaju borbu na sve ili ništa. Malo je vjerojatno da će se javljati kući tražeći pomoć, ali neće biti prepušten sam sebi. Zahvaljujući otvorenosti i neposrednosti sklapa prijateljstva kamo god pođe.

 • +9
 • +6

Jennifer Aniston horoskopski je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovan

Ljubav prema uzbuđenjima bitna je značajka Ovnova, a što može biti uzbudljivije nego rana selidba daleko od kuće. Uskakanje u nove situacije bez velike pripreme i jamstava zahtijeva naglost i spremnost na riskiranje, a to je Ovnov zaštitni znak. Nova iskustva ulijevaju mu život i nadahnjuju ga. Doživljava selidbu kao natjecanje sa sobom i onima koje će sresti u svojoj novoj pustolovini.

 • +9
 • +6

Victoria Beckham u horoskopu je Ovan, rođena je 17. travnja 1974.

Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid USA

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!