dakota johnson

Klasika ne mora biti dosadna: Slavna brineta pokazala elegantan look s upečatljivim detaljem

02.02.2024 u 08:59

  • +3

Dakota Johnson

Izvor: Profimedia / Autor: SCOTT GARFITT / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / MARIO MITSIS / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Dakota Johnson igrala je na kartu poslovne elegancije stigavši na fotografiranje u Londonu organiziranog povodom nadolazećeg filma 'Madame Web'

Glumica je pred fotoobjektive stala odjevna u crno Versace odijelo s suknjom koje je poznati talijanski brend predstavio u predjesenskoj kolekciji za 2024. Poslovni stajling Dakota je upotpunila s dijamantnim nakitom Jessice McCormack, kao i parom kožnih Bottega Veneta natikača s visokom potpeticom.

Za ovaj sjajan Dakotin stajling koji se poigrava oštrom poslovnom elegancijom i zaigranošću trendova zaslužna je Kate Young, stilistica koja stoji i iza outfita Julianne Moore, Michelle Williams i Scarlett Johansson. Frizer Mark Townsend oblikovao je Johnsonine crnke u valove, dok je vizažistica Georgie Eisdell glumici dala malo sjaja s nježnim ružičastim rumenilom i ružem.

Dakota, koja u posljednje vrijeme oduševljava svojim stajlinzima, bilo da je riječ o glamuroznim izdanjima ili street styleu, za minimalistički izgled dok je prošli tjedan promovirala "Madame Web" u 'The Tonight Showu'. Tada je crnu mini haljinu bez naramenica Wardrobe NYC, uparila ju je s prozirnim čarapama, salonkama Christiana Louboutina i dijamantnom ogrlicom od 56 karata marke Belperron. Nema sumnje, Dakota se odlično snalazi u minimalističkim krojevima i komadima jedostavnog, pročišćenog dizajna koji su u svojoj jednostavnosti i eleganciji odličan materijal za upečatljive stajlinge.

Inače, Marvelov 'Madame Web' stiže u kina sljedeći mjesec. Dakota tumači naslovnu junakinju uz zvjezdanu postavu koja uključuje Sydney Sweeney, Emmu Roberts, Adama Scotta i Zosiu Mamet. 'To je svijet superheroja iz ženske perspektive', rekla je Dakota.

Glumica je također je bila ambasadorica brenda Gucci od sredine 2010-ih, predvodeći kampanje za mirise, odjeću i torbice talijanske marke. Godine 2020. postala je investitorica i sukreativna direktorica Maudea, branda seksualnog wellnessa.

DAKOTA JOHNSON

Uvijek izgleda sjajno: Teško je reći jesu li bolji njezini kaputi, čizme ili torbe

Pogledaj galeriju